Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > > Detalj

UBIO ZENU ZBOG FLERTA NA SLAVLJU I NEKIH IZLETA OD RANIJE

| 26.10.2017 - 18:11 | 1681 puta pročitano

Suđenje Jovici Mitroviću (55) koji je optužen da je udarajući rukama i nogama ubio svoju nevenčanu suprugu Vesnu Stojkov (49) prošlog novembra u naselju Kasapska ada kraj Novog Sada nastavljeno je pred novosadskim Višim sudom.

 Na ročištu su saslušani veštaci, ali i još dvojica svedoka, Mitrovićev prijatelj Miodrag Aleksić, ali i čovek koji optuženog za ubistvo uopšte nije poznavao, a koji je bio na proslavi krštenja u Titelu, nakon koje se dogodilo ubistvo.

Aleksić je pred sudom rekao da je Jovica mnogo voleo svoju suprugu, ali i da ga je tokom dana, dok je on pazio na njegovo imanje u Kasapskoj adi Jovica obaveštavao o dešavanjima na proslavi.

Kako je rekao, Jovica mu je kazao da se Vesna „otrgla kontroli“, a poslednji put mu se javio oko 20 sati da mu pušta pesmu koja je svirala. Kako je rekao, tek rano ujutru, kada je ponovo upalio telefon video je poruku od Mitovića koja je glasila „Mike pomozi“.

Ovim saslušanjima suđenje je u samo dva ročišta privedeno kraju, a završne reči nakon kojih sledi presuda biće iznete 7. novembra.

Podsetimo, prema optužnici Mitrović se da je ženu ubio nakon svađe i da joj je rukama i nogama zadao najmanje 16 udaraca u glavu i telo. Ona je preminula od izliva krvi nakon jednog od udaraca u glavu. Na telu je imala više povreda, a samo na glavi podlive kod oba oka, jagodica, brade, usana, čela.

Ubistvo se dogodilo nakon što su se Vesna i Jovica vratili sa slavlja, a on je na prvom ročištu izjavio da se kaje i da mu je žao zbog svega, dok je govorio i da su na proslavi mnogo pili i se Vesna nepristojno se ponašala prema drugim muškarcima, a posvađali su se kada su ušli u kuću. On je do detalja opisao ceo dan i proslavu na kojoj su bili, ali nije mogao da se setihrns ničega u trenucima kada se dogodilo ubistvo.

Izvor: blic

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari