Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Vijesti dana > Detalj

Vijesti dana

UĆUTKALI GA DA NE KAŽE ISTINU! Čuveni fizičar BRUTALNO PREKINUT NA CBS da ne bi otkrio KO JE KRIV ZA IRMU

Vijesti dana | 12.09.2017 - 16:12 | 4871 puta pročitano

Svetski poznati fizičar Mičio Kaku prekinut je na američkom CBS-u u trenutku kada je rekao da su uragani koji su izazvali pustošenje na jugu SAD izazavani veštački pre svega kao deo projekta HAARP.

Svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku u intervjuu koji je američka televizija CBS prekinula izneo šokantnu tvrdnju da su uragani kao što su Harvi i Irma koji su poharali jug Sjedinjenih država veštački stvoreni i da je za to glavni krivac HAARP.

Dr Kaku je priznao da su nedavni "veštački" uragani rezultat vladinog programa za modifikaciju vremena u kom su je nebo prskano nano česticama, a oluje su onda "aktivirane" upotrebom "lasera."

U intervjuu, Mičio Kaku govorio je o istoriji modifikacije vremena, pre nego što ga je ekipa CBS zaustavila.

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoko frekvenicije (HAARP) je kreiran početkom 1990-ih godina kao deo istraživačko programa za jonosferu koji su zajednički finansirani od strane američkog vazduhoplovstva, američke mornarice, Univerziteta Ferbanks na Aljasci, i agencije Ministarstva odbrane SAD odgovorne za razvoj novih tehnologija za vojsku SAD (DARPA).  HAARP je trebao da omogući promenu vremena i da ga pretvori u  geofizičko oružje tako što će izazvati zemljotrese, poplave i uragane.

Kao kompanije koje se bave geoinženjeringom navedeni su:  Raytheon, BAE Systems i General Electric.

U prilog Kakuovoj tvrdnji ide i objavljeno istraživanje  profesora Vulfa Kasparian u Proceeding of the National Academy of Sciences, koje kaže da "laserski zraci" mogu kreirati plazma kanale u vazduhu, uzrokujući stvaranje leda.

- Pod uslovima tipičnog olujnog oblaka, u kom koegzistiraju led i super hladna voda, nije mogao biti otkriven nikakav direktan uticaj plazma kanala na procese stvaranja leda ili padavine. Međutim, pod uslovima tipičnim za tanke oblake leda, plazma kanali su indukovali iznenađujuće snažan efekat na multiplikaciju leda. U roku od nekoliko minuta, laserska akcija je dovela do jakog povećanja ukupne gustine ledenih čestica u komori i do faktora 100, iako je samo 10-9 frakcija volumena komore bilo izloženo plazma kanalima. Novoformirane ledene čestice su brzo smanjile pritisak vodene pare na zasićenje leda, čime se povećala optička deblinja oblaka za do tri reda veličine.

Prema rečima Pitera A. Kirbija, Masačusets je istorijski bio centar geoinženjering istraživanja.

Sa uraganima koji trenutno razaraju Ameriku, poplavama koje uništavaju Indiju, i požarima koji uništavaju severozapad Pacifika, klimatski rat je trenutno glavna tema.

Izvor: Informer

Podelite sa prijateljima
Kommentari