Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Gastoz i Marija opet zajedno: Otišli su i korak dalje..

Insajder | 17.02.2017 - 11:53 | 23483 puta pročitano

Nenad Marinković Gastoz obnovio je vezu sa Marijom s kojom je bio u vreme dok je još bio anoniman. Marija se preselila u njegov iznajmljeni stan na Košutnjaku, a od priče sa Zoricom Dukić više definitivno nema ništa.

- Gastoz je oduvek voleo Mariju. Ona je njegova najveća ljubav! Nikad nije uspeo da je preboli, a ni ona njega. Kada je njegova mama preminula, Marija mu se prva našla, jer se ona sa Gocom mnogo volela, kao da su bile majka i ćerka, tako su se slagale. Ona je bila i na sahrani, sve vreme je stajala pored Gastoza iako je on tada bio u vezi sa Zoricom koja se držala sa strane. Često su se nakon toga čuli, i jedan dan su se sastali, popričali i rešili da pruže novu šansu jedno drugom. Započeli su zajednički život na Košutnjaku gdje Nenad sada živi u iznajmljenom stanu - priča izvor.

 

Izvor dodaje da to nije čudno, ali da je do raskida došlo jer Marija nije mogla da podnese pritisak koji su joj stvarali u rijalitiju.

 

“Marija ne voli medije, nije devojka iz tog sveta, zato i ne želi da Gastoz priča o njihovom ljubavnom životu. Prijatelji znaju za njih, ne kriju se oni. Često Gastoz kači na instagram slike i snimke koji stoje samo 24 časa i na njima se vidi i Marija. Prije nekoliko dana bili su u gradu sa Vukom Mobom i Anđelom Vešticom kao i sa još nekoliko prijatelja i svi su oduševljeni Marijom”.

Izvor: ekskluziva

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari