Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

"SEKS ZA MENE NIJE PREVARA" Lepa Brena otkrila da bi se Boba i ona SIGURNO RAZVELI da nisu uradili JEDNU STVAR

Insajder | 09.12.2017 - 08:34 | 7698 puta pročitano

Folk diva kaže da za sve ove godine na prevaru nije gledala kao na seksualni čin jer je mnogo gore kada neko izda porodicu i bračnog partera.

Pevačica Lepa Brena i bivši teniser Slobodan - Boba Živojinović juče su proslavili 26 godina braka. Iz ljubavi koja traje više od dve decenije imaju dva sina Viktora i Stefana, dok Boba iz prethodnog braka ima naslednika Filipa, kojeg je Brena prihvatila kao svog.

Brena za "Blic" kaže da je za uspešan brak najvažnija spremnost na kompromis.

- Ukoliko ne pravite kompromise, ne može ni posao, a kamoli brak da bude uspešan. Jer se u braku sretnu dvoje ljudi različitih profesija i načina života, tako da ukoliko nema kompromisa, porodica ne može da opstane ni da funkcioniše. Kada se sretnu jedna svetska i jedna balkanska karijera, ispostavi se da je najbitnije uskladiti porodične i profesionalne obaveze, a da pritom ne izgubite sebe. To je mudrost. Sa godinama postanete mudriji i tolerantniji. Svi smo mi imali momente pucanja koji su izazvani svim samo ne lepim životom - priznaje pevačica raskošnog glasa koja se pre braka četiri godine zabavljala sa Bobom.

Na pitanje da li je bila spremna da suprugu oprosti prevaru, iskreno kaže:

- Uvek sam govorila da je seks danas toliko jedna devalvirana priča i roba koja se prodaje vrlo jeftino. Tako da nije za mene prevara ona koja je seksualna nego je prevara kada te neko izda kao čoveka i kad neko izda svoju porodicu.

Decenije koje je provela u zagrljaju istog čoveka ne bi menjala ni za šta na svetu, a krize u braku opisuje stihovima svoje pesme.

- Imam jednu pesmu, a stihovi kažu ovako: „tako je lako reći kraj i otići, al’ znaj, na tom putu ja ću večno stajati“ - kroz osmeh nam je izrecitovala slavljenica.

Zanimalo nas je da li je Bobi u nekom trenutku smetala njena jačina pevačice poznate u regionu:

- Ne možete biti uspešni poslovno ako privatno nemate stabilnu vezu. Za zdrave odnose u porodici je jednako važno da otac porodice bude lider i neko kome se veruje, kao i da žena bude stabilna i uspešna.

Još uvek si moja želja

Brena emotivnim stihovima juče čestitala Bobi godišnjicu, i to javno:

- Još si uvek moja želja, moje da mi je ono "ništa" kad pitaju me šta mi je - glasio je Brenin citat ispod fotografije na kojoj ona Bobi stavlja burmu.

Inače, citat je iz jedne od knjiga satiričnih priča Perice Jokića, srpskog književnika i satiričara.

IzvorL blic

 

 

 

 

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari