Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

Saša Matić zakazao DVE ARENE za dva dana, pa zapalio u Zanzibar

Insajder | 13.02.2018 - 09:25 | 675 puta pročitano

Nakon što su karte za dan posvećen ženama prodate čak mesec dana pre održavanja koncerta, zakazan je još jedan koncert, 9.marta u Štark Areni

Hladnu zimu većina poznatih zameni toplijom klimom na egzotičnim lokacijama. Jedan od takvih je i pevač Sasa Matic , koji je sa ćerkama i suprugom proveo desetak nezaboravnih dana u Zanzibaru.

Osim kupanja i sunčanja, Matić nije propustio ni vožnju tradicionalnim čamcima, uživanje u tradicionalnoj zanzibarskoj muzici i plesu, ali i kulinarskim specijalitetima ove zemlje.

Tako se pevač u dobrom društvu i pravoj opuštajućoj atmosferi na tropskim plažama pripremao za koncertnu turneju "Ne bih ništa menjao".

Naime, nakon što su karte za dan posvećen ženama prodate čak mesec dana pre održavanja koncerta, zakazan je još jedan koncert, 9.marta u Štark Areni.

- Vest o rasprodatom koncertu za Dan zena zatekla me na odmoru i mogu vam reći da mi je to dodatno ulepšalo odmor. Moram vam priznati da me je bilo malo i strah zakazati još jednu Arenu i to već 9. marta ali prema informacijama koje dobijam, interesovanje i za drugi koncert je ogromno, moji saradnici u šali govore da bi već sada mogli razmišljati i o trećoj Areni. Presrećan sam zbog toga i jedva čekam da svoju sreću podelim sa svojom publikom - kaže Matić

Izvor: espreso

 

 

 

 

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari