Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Vijesti dana > Detalj

Vijesti dana

ROŠTILJIJADA od 28. avgusta do 3. septembra

Vijesti dana | 10.08.2017 - 22:26 | 1066 puta pročitano

Turistička organizacija Leskovac će obe licitacije održati u Sali Skupštine opštine s početkom u 17 časova, a obrazac za licitaciju, sa dokazom o registraciji i uplati kaucije, se dostavljaju u zatvorenoj koverti sa naznakom “Za licitaciju” na dan održavanja licitacije u prostorijama TOL od 8 do 15 časova.

IZ TOL-a, organizator Roštiljijade, saopštavaju da se “podizanje cene ograničava na 10 posto od početne cene mesta”.

OPŠTI USLOVI

Pravo učešća na licitaciji imaju registrovane ugostiteljske radnje i preduzeća sa važećom dozvolom za rad postojeće ugostiteljske radnje ili preduzeća.

Pre licitacije obavezna je uplata kaucije od 20% od početne cene, kao garant ozbiljnosti, na podračun br. 840-451668-20  /“Depozit po osnovu licitacije za 28. “Roštiljijadu” u Leskovcu / ili na blagajni Turističke organizacije grada Leskovca/.

POSEBNI USLOVI

Obaveze plaćanja izlicitiranog iznosa regulišu se ugovorom i to:

50% u roku od 3 dana od dana održavanja licitacije

50% najkasnije do 25.08.2017. godine

Ugovor se potpisuje odmah nakon završetka licitacije. Ukoliko se obaveza iz stava 1 ne ispuni, Zakupodavac stiče pravo izdavanja placa, odnosno, javne površine drugom licitantu koji je ponudio najviše u postupku javnog nadmetanja, bez obaveza povraćaja uplaćenih sredstava licitantu koji je odustao od uplate izlicitiranog iznosa.

U slučaju da ne postoji drugi licitant, zakupodavac stiče pravo izdavanja placa, odnosno, javne površine drugom licu u daljem postupku javnog nadmetanja.

Upoznavanje sa Planom lokacija i bližim uslovima korišćenja obavezno je pre početka licitacije, odnosno, podnošenja ponuda. Sve informacije mogu se dobiti od 11.08.2017. godine u prostorijama Turističke organizacije grada Leskovca.

Izvor:  jugmedia

Podelite sa prijateljima
Kommentari