Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Sport > Detalj

Sport

RAJ NA ZEMLJI: Zavirite u Novakovu gajbu od 9 miliona dolara

Sport | 30.03.2017 - 07:50 | 5055 puta pročitano

Iako ne igra na mastersu u Majamiju, srpski teniser i dalje centralna figura u tamošnjim medijima zbog velelepnog apartmana koji je nedavno kupio.

Iako ne igra na ovogodišnjem mastersu u Majamiju, Novak Đoković je centralna figura u tamošnjim medijima. Umesto njegovog servisa, bekenda i forhenda, novinske strane u Americi krasi njegov velelepni apartman koji je nedavno kupio.

Srbin je, kako je izvestio Forbs, prošle godine zaradio 55,8 miliona dolara, o čemu je Kurir juče pisao, pa mu kupovina apartmana od devet miliona dolara nije predstavljala veliko finansijsko opterećenje.
Kad se pogleda kompleks i njegova unutrašnjost, jasno je zašto je apartman tako papreno skup. Reč je o ekskluzivnoj lokaciji na plaži, pod nazivom Park 87, koji je dizajnirao čuveni arhitekta Lenco Pijano.

Gotovo da ne postoje bolji materijali od onih koji su ugrađeni u Noletov i Jelenin stan. Pod je od belog hrasta, radna površina u kuhinji od vulkanskog kamena, a kupatilo mermerno i s podnim grejanjem.
U cenu je, naravno, uračunat i pogled sa terase, a na Floridi gotovo da ne postoji ekskluzivniji. Bogato
BAZEN, SAUNA, BIBLIOTEKA...

Prateći sadržaji objekta Park 87 su neverovatni. Zajednička biblioteka, luksuzne garaže, fitnes i spa centar... Nole i Jelena mogu da koriste i zatvoreni bazen sa samo jednom trakom za plivanje. Nema sumnje da će tamo najviše uživati njihov sinčić Stefan, ali i njegov brat (ili seka) kad malo porastu...

Izvor: kurir


 


Podelite sa prijateljima
Kommentari