Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

RADA MANOJLOVIĆ SUMNJA DA JE TRUDNA! Usred noći, uputila je Harisu OVE REČI!

Insajder | 13.11.2017 - 12:06 | 274 puta pročitano

Rada Manojlović sumnja da je trudna, piše Kurir. Paparaco je popularnu folkerku zatekao u pola noći ispred zgrade u kojoj živi, i to kako se drži za stomak i zabrinutim tonom s nekim razgovara telefonom.

Iako ju je menadžer čekao u kolima da je odveze na nastup, folk zvezda nije prekidala razgovor. Pretpostavlja se da je pričala s dečkom Harisom Berkovićem, jer mu je ponavljala da ga voli. Međutim, bilo je jasno da je uplašena i sve vreme je mazila stomak, baš kao prava trudnica! Kad je završila razgovor, ušla je u automobil i otišla na nastup u jedan prestonički klub, gde je zabavljala publiku do ranih jutarnjih sati.

Tim povodom, njene drugarice otkrile su da se pevačica žalila da joj ciklus kasni već deset dana i da sumnja da je u drugom stanju.

- Rada oseća promene koje ukazuju na drugo stanje, posebno jer joj ciklus kasni. Već nedelju dana oseća mučninu, umor, pojačan apetit... Pomislila je da se razbolela jer ima mnogo posla, pa je pila vitamine za imunitet. Međutim, to joj nije pomoglo, i dalje se oseća isto. Nekoliko puta nam je rekla: „Čoveče, možda sam trudna, šta ću sad?“ Rekli smo joj da uradi test za utvrđivanje trudnoće kako bi bila sigurna, a ona nam je kazala da je već zakazala kod svog doktora pregled za sledeću nedelju. Ona i Haris nisu radili na detetu jer im to trenutno nije prioritet, ali možda im se omaklo, ko zna - kaže jedna folkerkina prijateljica.

Manojlovićka nije odgovarala na pozive novinara, a ranije je pričala da želi troje dece s Harisom.

- Mogu da zamislim da s Harisom budem ceo život. Vidim nas kako pod stare dane živimo zajedno u nekoj kućici. Nije bitno gde, da li u mom rodnom Četerežu, Beogradu ili negde u Bosni. Nas dvoje sa troje dece i ostvarenim karijerama. To mi je želja - pričala je Rada svojevremeno, a zatim je priznala da bi ipak želela još veću porodicu.

- Rodila bih mu petoro dece! - rekla je veselo Rada


Izvor: srbijadanas

 

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari