Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

PRVE FOTKE NAKON RAZVODA: Ana otečena od plakanja, Darko fura novu ribu

Insajder | 12.01.2018 - 17:33 | 12743 puta pročitano

Ispred porodičnog doma pevačkog para u beogradskom naselju Vidikovac, novinska ekipa zatekla je vidno neraspoloženu Anu Sević kako izlazi iz svog automobila i ulazi u zgradu. Iako je nosila velike naočare, Ana nije mogla da sakrije nateklo lice, a bilo je i te kako primijetno da je plakala i da joj je cijela situacija teško pala. Ona nije željela da komentariše navode o razvodu, već je samo mahnula rukom, pognula glavu i bez komentara utrčala u zgradu.

Izgleda da je pevačica pala u depresiju, dok je Darko utehu pronašao u novoj djevojci, sa kojojm je viđen posle večere u jednom restoranu. Reč je o fitnes instruktorki.

``Iako su pokušavali da sačuvaju brak, jednostavno nije išlo. Ana nije imala razumevanja za njegove stalne izlaske i počela je da mu zamera i sitnice. Snimak na kojem Darko šmrče beli prah Anu je bacio u depresiju, a on je napustio njihov dom. Ta crnka sa kojom je bio na večeri je fitnes instruktorka. Njih dvoje se odlično slažu i Darko voli da joj se poverava``, rekao je izvor i dodao da Darku nedostaje kćerka Lorena, ali da nema snage da je posjeti.


``Mnogo mu je teško, jer je pod velikim pritiskom. Nedostaje mu kćerka, ali je svestan da je bolje da sačeka još neko vreme kako bi se sreo sa njom. Ni njemu nije lako jer je i on u taj brak uložio mnogo. Isključio je sve telefone i svjestan je da će uskoro morati da se oglasi povodom čitave situacije``, zaključio je izvor.

Izvor: ekakluziva

Podelite sa prijateljima
Kommentari