Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Vijesti dana > Detalj

Vijesti dana

PROSTITUCIJA NA MALO Ovaj vid izdavanja stanova sve je popularniji, a stanodavci ga smatraju "ALTERNATIVNIM PLAĆANJEM"

Vijesti dana | 07.02.2018 - 12:03 | 2241 puta pročitano

Da u nameri da dođu do seksa ljudi rade svašta, dobar primer je i ovaj stanodavac koji je potencijalnoj stanarki umesto da mu daje novčanu nadoknadu na konto kirije ponudio mogućnost povremenog seksa.


Pošto se na njegov oglas za rentiranje stana koji je u sebi sadržao stavku "mogućnost alternativnog plaćanja", javila istražiteljka na tajnom zadatku, neimenovani čovek  je bio spreman da za jedno viđanje nedeljno odustane od kirije koja je iznosila 80 evra.

Istražiteljka je čitav njihov razgovor snimila kamerom, a snimci pokazuju kako njih dvoje sede u elitnom restoranu i pričaju o alternativnom načinu plaćanja kirije.

Stanodavac joj je rekao: "Ne želim da vam predložim ništa zbog čega biste otrčali sada odavde, samo želim da vam izađem u susret. Ne znam da li vam je poznat pojam prijatelji sa beneficijom, ali ako jeste, može nam poslužiti kao neka vrsta dogovora."

Kada ga je upitala koliko puta želi seks u zamenu za kiriju, on joj je odgovorio da je jednom nedeljnom dosta i onda nastavio dalje: "Recimo, naprimer, da odemo dole do puta jedanput nedeljno i ako uradimo to, ja onda odustajem od kirije skroz na skroz, ne zanima me da uzimam novac od tebe".

On je ovaj sporni oglas postavio na jedan sajt na kojem je moguće postavljati oglase ovakve sadržine, ali prekršaj je načinio tek kada je lično podsticao devojku na prostituciju.

Ovaj sastanak je bio deo istrage u cilju razbijanja mreže stanodavaca koji traže seks u zamenu za kiriju.

Nakon što je čitav sadržaj obelodanjen, devojke i zene mogu da prijave ovakve stanodavce policiji..

Izvor: blic

 


 

Podelite sa prijateljima
Kommentari