Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Vijesti dana > Detalj

Vijesti dana

Počela je sahrana Legijine majke: Na poslednjem ispraćaju Šešelj i Veljko Ražnatović

Vijesti dana | 10.10.2017 - 11:59 | 8169 puta pročitano

Od prijatelja porodice, došli su da je "isprate" i Veljko Ražnatović, Šešelj i njegov sin Aleksandar, Milorad Bacanović, Krasić Zoran...

Na sahranu Natalije Ulemek na Novobežanijskom groblju prvo je došao Legijin brat Saša sa ženom, pa Aleksandra, Legijina žena sa ćerkama. Legijin zahtev da mu se dozvoli da danas prisustvuje sahrani majke Natalije odbio je juče Viši sud u Beogradu zbog bezbednosnih razloga.

Od prijatelja porodice, došli su da je "isprate" i Veljko Ražnatović, sin Arkana i Cece Ražnatović, lider Radikala Šešelj i njegov sin Aleksandar, bivši zamenik šefa BIA Milorad Bracanović, potpredsednik SRS Krasić Zoran i novinar Radomir Počuča.

Vojislavu Šešelju je jednog trenutka pozlilo, pa su morali da mu dodaju vodu.

 

Natalija Ulemek je preminula krajem prošle nedelje u bolnici u Beogradu, u 82. godini.

Legija se zajedno sa svojim bratom Stanislavom oprostio od svoje majke Natalije uz reči: "Poslednji pozdrav voljenoj majci. Hvala ti za sve."

Inače, Legija je osuđen na 40 godina zatvora zbog učešća u atentatu na premijera Zorana Đinđića i trenutno se nalazi na izdržavanju kazne u Kazneno-popravnom zatvoru "Zabela" u Požarevcu, poznatijem kao "Alkatraz".

Izvor: telegraf


Podelite sa prijateljima
Kommentari