Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

ODLUKA VELIKOG ŠEFA: Luna i Sloba više NEĆE moći ZAJEDNO! Zbog OVOG prekršaja ih RAZDVOJILI

Insajder | 14.11.2017 - 20:47 | 573 puta pročitano

U "Zadruzi" su neki od takmičara ponovo bili nedisciplinovani, pa je Veliki šef morao da reguliše, a Luna i Sloba su dežurni krivci.

Jedno pravilo "Zadruge" striktno važi za sve, i ono je jasno naglašeno još kada su svi ukućani kročili u vilu. Radi se o kupatilu, u koje mora i može, da se ulazi samo pojedinačno.

Sloba i Luna su ušli zajedno, i Veliki šef je saopštio kako to više neće da toleriše. Njih dvoje su ulovljeni i za to sledi oštra kazna!

 

Veliki šef je nakon ovog prestupa poslao pismo, i saopštio koja kazna je u pitanju. On je kaznio Đoganijevu oduzimanjem njenog nedeljnog honorara, a Radanović će takođe biti kažnjen na isti način, ali u visini Luninog nedeljnog honorara.

Stvar nije ni malo naiva, i Luna se, nakon što je čula, samo uhvatila za glavu. Ipak je Sloba stradao zbog nje. Par je krenuo da se pravda kako su ušli zajedno samo da bi prali veš, ali Velikom šefu je dosta izgovora, kao i ovakve vrste prestupa.

Koliko će dugo Luna i Sloba poštovati ovo pravilo, videćemo, ali jedno je sigurno, Veliki šef je ovog puta zaista ljut i ozbiljan! Toliko da je na vratima ovog puta naglasio "Može biti samo 1", a osim kazni koje je doneo, saopštio je još jednu važnu informaciju... Od sada su kamere postavljene i u toalet! Šta vi mislite, koliko će sočnih detalja da zabeleže kamere iz wc- a..

Izvor: srbijadanas

 

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari