Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

Napravite čudotvorni napitak od šargarepe i živećete 100 godina

Insajder | 12.01.2018 - 08:45 | 512 puta pročitano

U ovom članku ćemo predstaviti recept za dug život, koji se može dobiti vrlo brzo i lako. Pripremite ovaj napitak za dugovečnost i konzumirajte ga odmah.


Potrebni sastojci:

– 2 cm dugačkog korena đumbira

– 4 šargarepe

– 3 jabuke

– Sok od pola limuna

Način pripreme:


Stavite sve gore navedene sastojke u blender i pomešajte ih dobro dok ne dobijete homogenu smešu. Pijte napitak ujutru, pre doručka, čim ste ga pripremili.


Koren đumbira pomaže u smanjenju nivoa holesterola i bori se sa stomačnom bakterijom, koja se smatra odgovornom za stvaranje ulkusne bolesti. Ona pozitivno utiče na oporavak crevne flore, reguliše neredovnu stolicu i otklanja intenzivne glavobolje i migrene.


Šargarepa je odlična za srce, zube i desni. Ona štiti telo i doprinosi u borbi protiv srčanog udara. Takođe poboljšava vid, deluje protiv raka i čini kožu glatkom i mekom.


Jabuka pomaže u jačanju imuniteta, odlična je za mršavljenje i stimuliše bubrege, jetru i žuč. Takođe štiti od bolesti usne duplje, pospešuje varenje, štiti srce i krvne sudove, smanjuje stres, umor i nesanicu, štiti od bakterija i virusa i sprečava neke vrste raka.


Limun snižava visok krvni pritisak, odbacuje toksine, smanjuje bol kod artritisa, deluje protiv infekcija, gripa i takođe deluje protiv usne duplje i bolesti jezika. Takođe jača imuni sistem i inhibira razvoj infekcija.

Izvor: webtribune

Podelite sa prijateljima
Kommentari