Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

NAHVATAO ŽENU U SEKSU SA LJUBAVNIKOM: Osvetio joj se na najgori mogući način uz pomoć cele familije

Insajder | 20.08.2016 - 16:32 | 74876 puta pročitano

Suprug više nije mogao da izdrži da ga žena vara, pa je smislio “pakleni” plan.

Znao je da ga žena vara, ali nije imao dokaz koji bi mu olakšao brakorazvodnu parnicu na sudu. Silno je želeo da ga poseduje, pa je smislio način kako da je uhvati na delu sa ljubavnikom.

Muž je znao da je na putu ka razvodu kada je njegova žena počela da pima poruke na koje se smeškala, ali je ona uporno govorila da joj piše majka. S porukama su počeli i iznenadni odlasci do prodavnice i ostajanje do kasno na poslu, i to sve učestalije.

Kako se bližio rođendan njegovoj supruzi, pitao ju je kako bi želela da provede taj dan. Ona je rekla da želi da bude sama i da on provede taj dan sa nekim prijateljem. Nakon toga je slučajno u ormanu pronašao sakriveni šampanjac i dve čaše. Tada je znao da mora da smisli opaki plan.

Žurka iznenađenja je bila idealna prilika za tako nešto, pa ju je isplanirao sa svojom i njenom porodicom kako bi imao što više svedoka. Srećom po njega, sve je ispalo savršeno.

Njihovim porodicama je rekao da joj ništa ne govore kako bi je iznenadili. Na dan rođendana, ušli su tiho u njihov stan sa tortom i balonima. Prizor ih je sve zgrozio, sem muža koji je stajao nasmejansa kamerom u ruci.

Uhvatili su je golu kako ima seks sa drugim muškarcem, bili su u šoku. Muž je znao da ima “keca u rukavu” i da će sačuvati svaki dinar koji je zaradio, a da njoj ništa ne ostavi.

Izvor: Mojkutak

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari