Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Vijesti dana > Detalj

Vijesti dana

Muž saznao da ga žena vara, pa pozvao njenog ljubavnika: Bosanka dobila batine od obojice, udarali je nemilosrdno po glavi

Vijesti dana | 06.02.2018 - 12:18 | 5080 puta pročitano

Nevencani suprug i ljubavnik zajednički su napali i naneli fizičke povrede zenskoj osobi sa inicijalima A.P. (31), a ovaj neobični dogadaj desio se sinoć u Cazinu, potvrdili su iz MUP-a USK.

Policijska stanica u ovome gradu dobila je anonimnu dojavu o verbalnoj svađi u kojoj su učestvovali pomenuta A.P., njen nevenčani suprug A.B. (26), kao i lice Š.P. (23) sa kojim je pomenuta ženska osoba bila u ljubavnoj vezi.

Incident se dogodio nakon što je suprug otkrio kako njegova supruga ima ljubavnika, pa je odlučio da ga pozove kako bi zajednički raspravili celu stvar.

Susret se dogodio ispred zgrade u kojoj živi nevenčani bračni par, a nakon verbalne svađe između dvojice muškaraca, oni su se zajednički okomili na A.P. zadavši joj više udaraca u glavu.

Na lice mesta je ubrzo stigla patrola policije, pa je žena odvezena u Dom zdravlja u Cazinu gde je konstatovano kako je pretrpela lakše telesne povrede. Dvojica muškaraca su saslušani i osumnjičeni za krivično delo nasilničkog ponašanje.

A.P. sa nevenčanim suprugom ima dvoje maloletne dece, a navodno je sa ljubavnikom u paralelnoj vezi oko godinu dana.

Izvor: telegraf

 


Podelite sa prijateljima
Kommentari