Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Svet ljubavi > Detalj

Svet ljubavi

"MOJA ŽENA U SNU STALNO DOZIVA NEKOG STEFANA": Priča ovog Beograđanina zakucaće vas za stolicu

Svet ljubavi | 31.01.2018 - 21:53 | 1465 puta pročitano

Milan i Sandra su bili u dugogodišnjoj i stabilnoj vezi, nisu ni slutili da im to neko ili nešto može poremetiti, a naročito ne san.

Oboje su bili zaposleni, veza im je bila stabilna, jednostavno voleli su se. Nije se moglo naslutiti da im to neko ili nešto može poremetiti, a naročito nE san.

Njeni snovi bili su toliko realni da je u njima čak i razgovarala naglas, a to što je govorila naglas, svaki put je činilo da se Milan pored nje oseća - odbačeno i zaboravljeno.


Naime, ona je bukvalno svake noći u snu buncala ime - Stefan! Njen momak pokušao je to racionalno da sagleda, ali nikako nije mogao. Nije imao ideju otkud baš to ime, ko je u pitanju i zašto baš njega pominje.

Niko se od njihove najbliže rodbine i prijatelja nije tako zvao. Ni otac, ni brat, a Sandra nije imala nijednog prijatelja koji je nosio to ime.


Ono što mu je prvo prošlo kroz glavu jeste misao da ga devojka vara sa nekim, od same pomisli na to osećao se jako tužno, jer ju je voleo svim srem i ništa u njihovoj vezi nije ukazivalo na to da postoji neki problem.


Milan je poznavao njene prijatelje i kolege sa posla, sa mnogima je imao prijateljski odnos, zajedno su išli i na putovanja i nikako mu nije ulazilo u glavu gde je mogla da upozna izvesnog Stefana kojeg je stalno pominjala u snu.

Dugo se opirao da joj bilo šta kaže, jer je želeo da malo ispita stvar. Posle bezuspešnog traganja da pokuša da sazna ko je taj momak pod tim imenom odlučio je da se obrati psihoterapeutu za savet.

Psihoterapeut ga je pažljivo saslušao i posle njegovog izlaganja rekao sledeće: "Gospodine, buncanje u snu je često nerazgovetno, zbog toga postoji mogućnost da čujete pogrešno. Osim toga, ako je sa vašom devojkom i vama sve u redu i nema nikakvih problema na javi, potrudite se da tako i ostane i nemojte trošiti energiju razmišljajući o tome."


Da li ce ikada saznati..

Izvor: telegraf

 


 

 


 

Podelite sa prijateljima
Kommentari