Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Zanimljivosti > Detalj

Zanimljivosti

MOĆNI SUPER MESEC SE POJAVLJUJE VEČERAS: Ako želite blagostanje u 2018. izvedite ovaj jednostavan ritual

Zanimljivosti | 03.12.2017 - 15:14 | 3697 puta pročitano
Mesec će se videti mnogo jasnije i bolje jer će biti 14 procenta sjajniji nego i obično, a u saradnji sa retrogradnim Merkurom donosi nam nešto neočekivano u život ukoliko ispoštujemo jedan ritual.

Kako je Merkur planeta vladaoc Blizanaca, pojačaće našu želju za komunikacijom i ispoljavanjem želja i strasti. Merkur je planeta komunikacije, pa kada je retrogradan onda ima zastoja u komunikaciji  saopštavanju bitnih stvari. Retrogradnost će trajati od 2. do 22. decembra, pa se strpite.

Ključno za ovaj period je da pustite energiju da cirkuliše i radi za vas. Kako biste izvukli maksimum iz ove energije neophodno je da ispoštujete sledeći ritual.

Trebaće vam plava sveća, ulje tamjana, čist list papira i olovka sa plavim mastilom. Merkur je planeta kojoj prijaju plava boja i miris tamjana. Zapalite plavu sveću i kanite malo ulja u nju, prizovite energiju koja će podržati vaše blagostanje i izrazite zahvalnost, piše Evolveandascend. Meditirajte oko 10 minuta i sa svakim udahom vizualizujte svetlost univerzuma.

Nakon 10 minuta meditacije recite naglas sledeće afirmacije:

– “Ja sam otvoren, čist i iskren u komunikaciji”;

– “Imam pravo da govorim moju istinu”;

 

Sada uzmite prazan papir i na njemu plavim mastilom napišite sledeće želje. Popunite rečenice sa vašim imenom i namerama.

“Ja (ime) sam veoma zahvalan na (na čemu)”.

“Ja (ime) imam veličanstvenu vezu sa (sa kim)”.

“Ja (ime) sam unapredio i poboljšao moje zdravlje tako što sam (uradio šta);.

“Ja (ime) sam obdaren (čime).

Izvor: dnevne.rs

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari