Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

MNOGI BI VOLELI DA SU NA NJIHOVOM MESTU Evo kako Seka Aleksić sa porodicom uživa u Grčkoj

Insajder | 13.09.2017 - 14:52 | 2737 puta pročitano

Folk zvezda Seka Aleksić krajem septembra proslaviće prvi rođendan sina Jakova, a pre toga je odlučila da sa naslednikom i suprugom Veljkom Piljikićem otputuje na more.

Otkako je rodila sina Jakova, Seka Aleksić se trudi da svaki trenutak podredi svom nasledniku. Tako je kraj leta rezervisala za porodično letovanje pa je sa Jakovom i suprugom Veljkom Piljikićem otputovala u Grčku gde će se odmarati nekoliko dana. Njih troje zaista uživaju, obilaze plaže, igraju se i kupaju, a koliko im je ovaj odmor lep pokazuju i naše fotografije.

- Seka, Veljko i Jakov su već nekoliko dana u Grčkoj i odmor im protiče odlično. Sve je podređeno malom Jakovu koji uživa u vodi, ali i pesku. Kada nisu na plaži, kupaju se u bazenu hotela. Ne skidaju osmeh sa lica, a Seka je baš posvećena mama. Ona u svakom trenutku brine o malom Jakovu i zaista se vidi koliko je srećna uz supruga i bebu - kaže nam izvor koji se našao u istom hotelu kao i Seka.

Inače, Seka će krajem septembra organizovati proslavu povodom Jakovljevog prvog rođendana. Seka uveliko razmišlja o svim detaljima za proslavu, a kada su pokloni u pitanju tu ne brine. Kako je jednom izjavila, ona i Veljko malom Jakovu nisu kupili nijednu igračku, jer je sve dobio od njihovh drugara.

- Nijedan automobil ni igračku mu mama i tata nisu kupili. Sve dobija od naših prijatelja, nekoliko autića, neke smo čak i podelili nekim dečacima, našim drugarima - otkrila je nedavno pevačica. Seka je, inače, većinu stvari koje su dobili, a koje joj nisu bile potrebne poklonila onima kojima je to najpotrebnije.

Seka nikada nije krila da je Jakova dobila vantelesnom oplodnjom, a nedvano je objavila i ceo tekst o tome koji je raznežio sve one koji ga pročitali.

- Ja sam, u principu, veoma osećajna i nežna osoba i to je nešto što je meni naišlo u momentu. Uspavala sam Jakova, sedela sam u dvorištu i pila kafu i razmišljala sam tako o početku trudnoće, o svim tim danima koji su se desili... Uveliko razmišljamo i o drugoj bebi, tako da je naišla ta emocija - rekla je Seka i objasnila kako uspeva da balansira između posla i brige o sinu.

– Pa u principu radim sve ono što radi svaka mama, moje najveće obaveze su vezane za Jakova i sve je posvećeno njemu, kompletan dan. Naravno, kada imam nastup, onda se trudim da se i ja lepo sredim, da imam vremena za sebe. Srećom, bebe već u sedam, osam sati spavaju - objasnila je pevačica.

Izvor: blic

 

 

 

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari