Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

MI ZETA NEMAMO… Evo šta Marta Savić zaista misli o ćerkinoj vezi sa polucrncem Adnanom

Insajder | 13.09.2017 - 14:27 | 12272 puta pročitano

Mlada muzičarka Elena Kitić već oko godinu dana uživa u vezi sa Adnanom sa kojim provodi sve više vremena, a ako je suditi i po tome i po zajendičkim fotografijama njih dvoje do ušiju su zaljubljeni jedno u drugo.

U želji da saznamo šta o njihovoj vezi misle Elenini roditelji nedavno smo o tome porazgovarali sa Miletom Kitićem koji je rekao da nema ništa protiv ćerkinog izbora.

– Meni se viđa njen način razmišljnja. Ona je, normalno, još mlada, imala je neku vezicu, dve, tri… sada ima nekog dečka, igra fudbal u Nemačkoj, nema šta da se krije. On je melez, majka mu je Nemica a otac Portugalac. Ima 19 godina kao i ona. Deca su se zagledala, i ja nemam ništa protiv njenog izbora… Ko zna koliko će to trajati. Imaće ona njih još kol’ko ‘oćeš – rekao je Mile Kitić.

Međutim, sada smo na istu temu popričali sa Miletovom suprugom Martom Savić koju smo sreli po dolasku na koncert Ace Lukasa u “Areni”.

Kako je istakla, ona i Mile još uvek nemaju zeta i nije sigurna da li će Adnan to biti, ili neko drugi.

– Pa nemamo mi zeta… Nemamo zeta. Dečko je dečko, uvek je dečko. Sad, koji po redu i koliko ćeš ih imati to se ne zna, a kad budeš imala supruga to će biti zvanično i onda će to biti zet. Za sada je samo dečko – rekla je sa osmehom Marta za Telegraf.rs.

Elena uvek ima njenu podršku, ali ipak je Martina reč u kući i poslednja.

– Elena ima neki svoj način koji je mi podržavamo… Dosta medija je zainteresovano za nju što nas raduje i drago nam je zbog toga, ali ona je odlučila da izbegava medije koliko je to moguće dok ne uradi prvi album, dok malo ne sazri… Ipak, ima 19 godina. Pod staklenim zvonom nije isto kao kad imate neko iskustvo i kad se malo u životu borite. Ona je stvarno svoj talenat do sada upotrebila tako da mislim da ima vremena za neku priču. Ne znam ni šta bi ona rekla pošto još uvek mora da sluša šta ja pričam – objasnila je pevačica.

Izvor: zabava24.info

 

 

 

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari