Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > > Detalj

Majka i ćerka se zajedno prostituisale, razotkrio ih prerušeni policajac

| 16.02.2017 - 14:51 | 11163 puta pročitano

Majka i ćerka iz Nju Džersija uhapšene su juče u Floridi nakon što je u prikrivenoj operaciji otkriveno da su se bavile prostitucijom.

Tanja Gemon (57) i njena ćerka Darsel (31) uhapšene su nakon što im je policija ušla u trag preko oglasa lične prirode na kojem su nudile svoje usluge na sajtu backpage.com.

Kako stoji u sudskim zapisnicima, duo je oglas postavio koristeći ime "Tamara" i opisavši sebe kao "seksi MILF" sa "neverovatnim stavom i ličnošću".

Nakon što je prerušeni policajac pozvao broj koji su ostavile u oglasu, majka i ćerka usmerile su ga na "Motel 6" dogovarajući polusatnu sesiju za 100 dolara, piše Njujork post.

Nekoliko trenutaka kasnije, opisuje policajac, ona se bacila na njega, uzela mu ruku i privukla je svom "vaginalnom području".

- Moraš se uveriti da nemam penis - rekla mu je tada, stoji dalje u izjavi.

Nakon što je uspela da ga nakratko skine, vlasti su upale u motel i uhapsile majku.

- Još nisam uzela novac! Nisam uzela novac - vikala je Tanja dok su joj stavljali lisice na ruke.

Policajci su potom pronašli Darsel u kupatilu koja je takođe nosila donje rublje i odveli je u pritvor.

- Jasno je bilo da je ona slušala šta se odvija u sobi i da je čekala na Tanju - rekli su, navodeći da ne znaju šta su majka i ćerka radile u Floridi.

 

- Kada sam stigao, Tanja mi je otvorila vrata u donjem vešu. Rekla je da se udobno smestim i izvadila je kondom iz tašne - napisao je policajac u svojoj izjavi.

Izvor: blic

Podelite sa prijateljima
Kommentari