Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

Linije na zglobu otkrivaju vašu sudbinu, ali dobro obratite pažnju na njihov broj

Insajder | 12.10.2017 - 08:06 | 6300 puta pročitano

Metafizičari veruju da linije na zglobu ruke mogu mnogo toga da otkriju po pitanju karakternih osobina, zdravlja i budućnosti određene osobe. Ljudi normalno imaju dve ili ti linije na zglobu, a pojava četvrte linije ima posebno značenje. Nemojte se uznemiravati ako vaše linije imaju prekide ili grebene; u najvećoj meri smo sami odgovorni za uspeh i sreću u životu. Koncentrišite se na svoju snagu i talente i kako da ih najbolje iskoristite.

 Prva linija

Prva linija je najvažnija - ona pokazuje koliko je osoba zdrava i aktivna. Ako je izražena, osoba će imati dug, srećan i zdrav život. Ako je linija isprekidana, promenite životne navike. Nemojte se nervirati i trudite se da se zdravo hranite. Ako ima prekide na nekoliko mesta, to može biti zbog neispunjavanja snova iz detinjstva.

Druga linija

Ako linija nije isprekidana, vodićete zadovoljan i ispunjen život. Ako je delimično izražena, imate velike šanse da živite u raskoši i luksuzu. Isprekidana linija ukazuje na finansijske probleme.

Treća linija

Nemaju svi treću liniju. Ako je imate i to u kontinuitetu, imaćete veliki uticaj na druge ljude, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Definitino ćete pstati zapamćeni.

Četvrta linija

Ako imate četvrtu liniju, možete očekivati dug život sa mnogo dece.

 

I

i

 

 Izvor: fokuzz

Podelite sa prijateljima
Kommentari