Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Vijesti dana > Detalj

Vijesti dana

LESKOVAC: SEKS SKANDAL: Direktor na gomili zatekao medicinsku sestru i njenog ljubavnika

Vijesti dana | 08.08.2017 - 15:07 | 10412 puta pročitano

Direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević zatekao je ovog vikenda, tokom noćnog nenajavljenog obilaska ove zdravstvene ustanove, medicinsku sestru sa Neurologije u ljubavnom zanosu sa svojim ljubavnikom i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak, potvrđeno je Leskovačkim vestima.

Direktor je medicinsku sestru i njenog obnaženog ljubavnika u ljubavnom zanosu zatekao u jednoj od kancelarija u toku radnog vremena što ga je, tvrde nam očevici, vidno uznemirilo i šokiralo.

Otkriveni skandal je istog trenutka ljubavnike dao u beg.


Ljubavnik, inače iz Bobišta, nije upošljenik bolnice, a njega je četrdesetogodišnja medicinska sestra „privela“ na svom radnom mestu, navodeći ga da glumi bolesnika, čime je teško prekršila radnu disciplinu

Posramljena medicinska sestra je već danas „pobegla“ na bolovanje, nakon što joj je jasno stavljeno do znanja da će protiv nje biti pokrenut disciplinski postupak i mogući otkaz.

Izvesno je da posle ovog slučaja nikome više neće pasti na pamet da vodi ljubav u bolnici, za koju se u gradu i glasno priča da to nije prvi slučaj.

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari