Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

Lepa Brena otkriva: Patim od mentalnog poremećaja i bolesti koja zahteva ozbiljnu terapiju

Insajder | 12.10.2017 - 13:57 | 10976 puta pročitano

Lepa Brena je u nedavnom intervjuu otkrila da pati od mentalnog poremeđaja, ali i bolesti koja zahteva ozbiljnu terapiju i promenu načina života.

Poznata pevačica kaže da je odlučila da promeni način života iz korena i počne da se brine o zdravlju nakon što je dva puta u istoj godini polomila ruku.

”Slomila sam ruku i imala operaciju u Lovranu. Imala sam divne doktore koji su me izvukli iz krize. Nakon šest meseci opet sam pala i opet slomila lakat i opet otišla na operaciju. Tada nisam suzu pustila. Odlučila sam više da se brinem o sebi. Ja sam hiperaktivna i mozak mi radi sto na sat. Odlučila sam malo da usporim. Ja bolujem i od tromboze. To je pod apsolutnom kontrolom, pijem lekove. Ja sam žena optimista, želim živeti život i ne razmišljam o problemima. Tromboza zahteva potpuno drugačiji način života, drugačiji način ishrane, koji sam ja totalno promenila. To zahteva umerenu fizičku aktivnost, ne smete da se umarate, da budete u pregrejanim prostorijama… ali nije ni loše da se pije alkohol (smeh). Vino je dobro protiv zgrušavanja krvi’‘, reklaje Brena za TV Novu.

Izvor: tracara


Podelite sa prijateljima
Kommentari