Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Vijesti dana > Detalj

Vijesti dana

LEKARI NA P(R)OPUSTU: IMAŠ 3 CISTE, za 6.000 DINARA možemo odmah da ih skinemo! Svedočenje ove devojke će vas ZABRINUTI! KAKVO SMO TO DRUŠTVO?

Vijesti dana | 14.02.2018 - 17:05 | 844 puta pročitano

Redakciji „Espresa“ javila se devojka koja je doživela veoma neprijatno iskustvo u privatnoj klinici „Gracia Medika“ u Beogradu. Naime, V. R. je otišla na ginekološki pregled u ovu klinku, koji je prethodno „kupila“ preko popusta, i za koji je izdvojila nešto oko 2.500 dinara. Kako kaže za „Espreso“, ni slutila nije šta će je tamo dočekati.


– Videla sam na internetu da u klinici „Gracia Medika“ postoje veoma povoljni pregledi, odnosno da za skoro svaki pregled daju velike popuste. Tako sam „kupila“ ginekološki paket, i otišla na zakazani pregled. Doktor me je pregledao, i kada je završio pitao me je da li imam kod sebe 6.000 dinara.

Ja sam se zbunila i nisam razumela zašto me to pita, a onda je on dodao da imam tri ciste i da ako želim odmah može da ih skine za 6.000 dinara. Bila sam u potpunom šoku, ne verujući šta slušam. Kakav je to način da se pacijentu u klinici kaže da ima neki zdravstveni problem, i kakva se poruka šalje na taj način – priča nam iznervirana V. R. i dodaje da je u bunilu rekla ne, i otišla iz klinike.

Posle par dana, kada se smirila i prihvatila da „ima zdravstveni problem“ koji mora da reši, otišla je u drugu kliniku, takođe na pregled.

– To je tek bio šok. Lekar me je pregledao i rekao da sam „čista kao suza“ i da nemam apsolutno nijedan problem. Nisam mogla da verujem, pa sam mu ispričala šta je bilo na prethodnom pregledu, i koliko mi je „pao kamen sa srca“, toliko sam se iznervirala što je lekar iz prethodne klinike samo hteo da uzme dodatne pare od mene – rekla je V. R.

Međutim, ovo nije jedini slučaj. M. B. se suočila sa sličnim problemom, doduše ne na istom mestu. Njoj je „otkriven“ HPV virus, i doktorka koja je pregledala u Studentskoj poliklinici uputila je na svoju privatnu ordinaciju, u kojoj je ova intervencija koštala između 10 do 15 hiljada dinara.

– Posle tog pregleda otišla sam na još jedan pregled, takođe u državnu kliniku i ustanovljeno je da ovaj virus nemam. Mislim da je doktorka htela da „namesti sebi posao“ u privatnoj klinici u kojoj takođe radi.

Pitali smo kliniku „Gracia Medika“ da nam ispričaju svoju stranu priče i prokomentarišu spornu situaciju koja se desila V. R, međutim, do objavljivanja ovog teksta nisu odgovarali.

Izvor: beograd.in

 


Podelite sa prijateljima
Kommentari