Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Sport > Detalj

Sport

Kristijano Ronaldo na korak od braka: Nova veza više nije tajna

Sport | 07.02.2017 - 11:44 | 12256 puta pročitano

Izabranica fudbalskog asa Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, prvi put se u njegovom društvu javno pojavila na dodeli Fifine, nagrade za najboljeg igrača na svetu.

Najpopularniji i najplaćeniji fudbaler na svetu Kristijano Ronaldo (31), imenovan je za najboljeg Fifinog igrača protekle godine. Na proslavi povodom dodele nagrada, koja je organizovana u švajcarskom gradu Cirihu, sportski as pojavio se u društvu svoje nove devojke Georgine Rodrigez (21), sina Kristijana Ronalda Mlađeg (6), sestara Lilijane iElme Aveiro i majke Marije Dolores. Ova nagrada predstavlja trijumfalnu završnicu najuspešnije godine u njegovoj karijeri, jer je u 2016. osvojio Evropsko prvenstvo, Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Zvezda najtrofejnijeg španskog fudbalskog kluba Real Madrida, nakon proglašenja i uručenja nagrade, poljubio je trofej i održao govor pun emocija:


- Godina za nama bila je najbolja u mojoj dosadašnjoj karijeri, veličanstvena na privatnom i sportskom planu – rekao je vidno uzbuđen i ubrzo zatim dodao: - Želeo bih da zahvalim timu, reprezentaciji, Real Madridu, treneru i porodici koja je ovde sa mnom, mom sinu i najmilijima. Ovaj trofej dokazuje da ljudi nisu slepi, kao i da prate utakmice. Uz sve što sam osvojio sa reprezentacijom, klubom i uz svoj veliki individualni učinak, nikada neću zaboraviti period za nama. Hvala vam što ste glasali za mene. Ne bih ništa više objašnjavao, jer ovo priznanje govori više od reči. I ne, neću vrištati, samo ću uraditi jedan potez – rekao je Ronaldo, okrenuo se i poljubio u čelo Evu Longoriju koja je vodila ceremoniju.

Izvor: story

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari