Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Svet humora > Detalj

Svet humora

Kako je Čkalja rešavao probleme čitalaca: Jedan ga je pitao da li ga žena vara, odgovor će se dugo prepričavati

Svet humora | 24.08.2017 - 18:48 | 5961 puta pročitano

DA LI ME ŽENA VARA?

"Molim vas da mi odgovorite da li me žena vara. Da biste nešto više uvida imali o njoj i meni, reći ću vam sve što znam. Ona je teška pedeset kilograma, a ja sto dvadeset, ona je visoka metar i osamdeset, a ja metar i deset, ona ima dvadeset godina, a ja šezdeset.

Negde je ona u prednosti, a negde ja.

Međutim, stvar je u nečem drugom: kad god dođem uveče u naš stan, naš mali raj, zateknem tamo uvek jednog istog čoveka. Bez obzira što sedi u zimskom kaputu, ipak mi je sumnjiv.

Pitao sam je i usmeno i pismeno ko je taj čovek. Ona mi je rekla da on naplaćuje struju, ali ja ipak nisam uveren da je to potpuno tačno."

"Popivoda"

Na ovo pitanje, Čkalja je odgovorio vrlo duhovito:

Ako vašoj ženi nisu neke stvari jasne, vama bi morale da budu. Što se tiče razlike između nje i vas, ona može da se otkloni. Potrebno je da se ona ugoji ili vi da smršate, ona da se smanji ili vi da porastete, brzo ona da ostari, ili da se vi podmladite!

Da biste izbegli da zatičete tog čoveka u vašem stanu, pokušajte da se ne vraćate svojoj kući. Ako i to ne pomogne, pokušajte da ispitate ko je on u stvari.

Otidite kod njega da mu platite struju. Ako i pored toga opet bude došao kod vaše žene, onda je sasvim sigurno da je prevarant koji hoće po dva puta da naplati struju.

Izvor: telegraf

Podelite sa prijateljima
Kommentari