Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Vijesti dana > Detalj

Vijesti dana

JUNAK PRIJOVIĆ Srbija direktno ide na Mundijal u Rusiji

Vijesti dana | 09.10.2017 - 20:45 | 1206 puta pročitano

Bravo, "orlovi"! Fudbaleri Srbije posle osam godina su se plasirali na Svetsko prvenstvo! U utakmici godine savladana je Gruzija sa 1:0 golom Aleksandra Prijovića u 74. minutu, pa će naša selekcija biti jedna od 32 reprezentacije koja će se nadmetati na Mundijalu u Rusiji 2018. godine!

Uoči poslednjeg kola bilo je poznato da naše momke pobeda vodi na planetarnu smotru. Do nje su izabranici Slavoljuba Muslina i došli. Ali, da je bilo lako, nije! Lomili su otpor protivnika sve do polovine drugog dela, kada su golom potvrdili plasman na planetarnu smotru. Sasvim zasluženo!

Prijović je mrežu Gruzijaca pogodio u 74. minutu, i to 13 minuta nakon ulaska na teren. Bio mu je to prvenac u dresu "orlova" na petom odigranom meču, ali nije mogao da izabere bolji trenutak za njegovo postizanje. Upravo je taj pogodak potvrdio veliki uspeh, čime je dokazano da se Srbija vraća u svetski krem, gde joj je svakako i mesto.

Međutim, do zlata vredna tri boda "orlovi" su došli uz sjajnu podršku navijača, pesma je bila glasna čak i kada nije išlo i čini se da bolja atmosfera odavno nije viđena na našim stadionima kada igra reprezentacija.

Izvor:sportblic

Podelite sa prijateljima
Kommentari