Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Svet ljubavi > Detalj

Svet ljubavi

Jeste li čuli za trominutnu seks igru? U vama će probuditi nešto što niste nikada iskusili

Svet ljubavi | 27.06.2017 - 10:45 | 2071 puta pročitano

Možda toga niste ni svjesni, ali običan dodir može izazvati trnce koji se ne mogu mjeriti s ikakvim seksom

Kada ste zadnji put vi i partner izdvojili vrijeme samo za maženje? I pritom ne mislimo na tapšanje po leđima ili prelaženje dlanom po licu uz popratne riječi ‘baš si slatka’ već na erotično, senzualno, magnetično milovanje.

Ovakvi dodiri mogu biti čak intimniji i ispunjavajući čak više od samog seksualnog čina koji, priznajmo, svi mogu ‘obaviti’, ali ne se i povezati kroz njega. Iako je maženje prilično osnovna stvar svakog odnosa, tu se mnogi parovi neugodno spotaknu i ne znaju što to zapravo znači.

Kako se možete uopće spotaknuti u davanju i primanju dodira, pitate se? Stvar je u tome što se ne dajete do kraja već nekako površno, nedovršeno i na brzinu. Ovo se obično događa nakon samog seksa kada ležite goli na krevetu.


Za bolje razumijevanje umijeća miliovanja, trebate se prepustiti takozvanoj trominutnoj seks igri. Na početku odlučujete hoćete li vi prvi davati ili primati dodire pune tri minute, a onda je na redu vaš partner.

Kako funkcionira? Pitajte partnera možete li ga doktaknuti po ruci ili nozi jer to vama pruža zadovoljstvo. Poanta je u tome da oboje iskusite i čari davanja i čari primanja dodira.

Ovu seksi igricu možete igrati na razne načine, dodirivajući ili masirajući bilo koji dio partnerovog tijela jer na njemu ima puno erogenih zona koje su često nepravedno zanemarene. Dodirivati možete rukama, nogama ili usnama za još veći užitak. Isplatit će vam se ;)

Izvor: net.hr

Podelite sa prijateljima
Kommentari