Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > > Detalj

Izbo 30 godina mlađu partnerku, ona ranjena ceo dan provela NA NOGAMA

| 25.01.2017 - 14:46 | 12266 puta pročitano

Nišlijka stara 30 godina ubodena je nožem juče nakon svađe zbog para sa muškarcem starim 60 godina sa kojim je bila u vezi, saznaje "Blic".

Iako je devojka zadobila ubod nožem u prepodnevnim časovima, ona je zatražila lekarsku pomoć tek uveče oko 22 časa, pošto joj je pozlilo.

- Devojka se posvađala sa muškarcem sa kojm se zabavljala, kako se pretpostavlja, oko nekih para. U toku svađe, sumnja se da joj je on zadao jedan ubod nožem u pazuh. No, ona nije otišla kod lekara već je ceo dan provela na nogama. Uveče je otišla kod drugarice koja živi nedaleko od Hitne pomoći u Nišu. Budući da joj je pozlilo, upućen je poziv lekarima a potom je obaveštena i policija, kaže naš izvor.

Devojka je prvezena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde je upućena na odeljenje grudne hirurgije zbog uboda oštrim predmetom. Kako saznajemo u KC Niš, njoj je probijena plućna maramica zbog čega će biti drenirana, ali joj je stanje stabilno.

Prema nezvaničnim informacijama ona je zadobila samo lake telesne povrede.

U policiji su potvrdili samo da su oko 22 časa primili poziv da je povređena ženska osoba. Nakon što je utvrđeno da ima ubodnu ranu pronađen je I muškarac koji se sumnjiči da joj je naneo povredu. O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo a protiv osumnjičenog će biti podneta prijava u redovnom postupku.

Izvor: blic

 

 

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari