Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > > Detalj

Ispovest devojčice (13): Upoznali smo se preko Fejsa. Poslao mi je poruku: "Šta radiš, kako si?", i tako je sve počelo.

| 11.10.2016 - 07:41 | 75186 puta pročitano

"Po celi dan plačem. Sram me je i uplašena sam da će dirati moje, jer je rekao da će kada izađe iz zatvora unakaziti moju mamu i tatu."

 Ovako za "Blic" započinje svoju ispovest trinaestogodišnja N. S. iz Vranja, zrtva Nenada Stevanovica Rokija

(37), koji je uhapšen zbog sumnje da je vršio nedozvoljene polne radnje.

Jednogodišnja veza sa 24 godine starijim muškarcem ovoj devojčici na početku nije smetala.

- Mi smo se upoznali preko Fejsa. Poslao mi je poruku: "Šta radiš, kako si?", i tako je sve počelo. Videla sam ja da je stariji, ali na početku mi nije smetalo. Zaljubila sam se - priča ova devojčica.

Tokom veze Stevanović joj je kupovao razne poklone.

- Od njega sam dobila plišano srce, parfeme, magnet... Sada je sve to na sudu - objašnjava ona.

Stevanovićevo često pominjanje svadbe, rađanje dece ovu devojčicu je s vremenom počelo da odbija od njega.

- Pre njega imala sam dečka mojih godina i on nikada tako nešto nije pričao. Nenad je često govorio "Hoću da imam bebu sa tobom", "Hoću da spavam sa tobom". Ja sam mu rekla da ne priča o tome jer imam samo 13 godina. Da me to ne zanima. On nije nikada pokušao da spava sa mnom jer mu ja to nisam dozvolila - kaže ona i dodaje da je Stevanović nikada nije upoznao ni sa jednim prijateljem.

Bilo ga je briga, priča ona, za njenu porodicu i za sve ono što je ona navodila kao razloge odbijanja njegovih planova.

- Rekao mi je da mu nije bitno i da ga je briga za sve. Za moju porodicu i za sve razloge zašto ne želim sve to što on hoće - objašnjava ona.

Kako ističe, od raskida živi u velikom strahu.

- Plašim se šta može mojima da uradi. Strah me je da ne sačeka negde moju mamu i udari je. Rekao je da će kada izađe iz zatvora unakaziti moje, da će ga zapamtiti dok je živ. Ali on može da kaže i nekom drugaru da to uradi umesto njega. Mnogo se plašim i mnogo me je sramota - drhtavim glasom priča N. S.

Šta će joj ko reći za sve ovo što se obrušilo na nju i njenu porodicu dodatno stvara strah kod nje, ali kako kaže, od drugara iz škole ima punu podršku.

Direktorka Centra za socijalni rad u Vranju Dragana Arsić ni juče nije odgovarala na pozive. Devojčicina majka Vesna S. kaže da se u julu obraćala Centru, ali je manijak uhapšen tek kad su se u javnosti pojavili snimci.

Izvor: Blic

 

 


 

Podelite sa prijateljima
Kommentari