Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

IMALA JE VELIKE HITOVE, A ONDA JE MUŽ POKUŠAO UBITI: Povukla se sa scene, a evo kako danas izgleda

Insajder | 12.09.2017 - 12:58 | 17819 puta pročitano

Nataša Đorđević bila je miljenica domaće muzičke scene, ali nije uspela da izgradi značajnu karijeru.

Njoj se posrećilo te je dobila pjesme koje su brzo našle put do slušalaca, a gostovala je i u mnogim emisijama.

Međutim, 2010. godine njena karijera staje. Stvari u njenom privatnom životu su se iskomplikovale, te se pjevačica potpuno povukla iz javnog života.
Kako je tada tvrdila, nevjenčani suprug pokušao je ubije tako što je na cesti pokušao svojim automobilom da njeno zgura sa puta.

“Vozila sam mamu kod ljekara i u povratku sam primjetila da me Goran, s kojim sam raskinula još prije godinu dana, prati. Počela sam da bježim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbjedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mjesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bježim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom.”

 “Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu”, rekla je 2010. godine Nataša, kojoj je čitava situacija pala još teže zbog činjenice da sa pomenutim čovjekom ima sina.

Jedno od Natašinih posljednjih pojavljivanja na malim ekranima bilo je u “Grandu”, u martu 2017. godine, kada je otpjevala pjesmu “Sve mu veselo bilo”.

Pogledajte kako Nataša danas izgleda..

Izvor: noviporedak.novi.ba

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari