Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

Gastozu zbog Brendona sud zabranio isplatu honorara

Insajder | 14.02.2018 - 13:54 | 1334 puta pročitano

Skoro dva meseca od incidenta u "Parovima" sud je doneo odluku kojom televiziji zabranjuje isplatu honorara Gastozu.

Nenad Marinković Gastoz 27. decembra 2017. je uhapsen, jer je kako je izjavio u rijalitiju "Parovi", nesmotrenim i nenamernim potezom zakacio nogu Branislava Radonica Brendona i polomio je.

Međutim, koliko sve uopšte nije bilo naivno dokazuje i činjenica da je Brendon zavrsio u kolicima sa dva preloma noge.


Gastoz je tada priznao krivicu, a kažnjen je uslovno na godinu dana i šest meseci sa rokom provere od četiri godine.

Međutim, kako saznajemo, sud je doneo odluku kojom se televziji Hepi zabranjuje da Nenadu Marinkoviću Gastozu isplati honorar, a Gastozu se zabranjuje da ga primi.

- Usvaja se predlog tužio Branislava Radonića...cza određivanje privremene mere, pa se određuje privemena mera, pa se zabranjuje Preduzeću za marketing, izdavačku delatnost radio i televiziju Happy...da  "isplaćuje i isplati honorar-novčanu naknadu tuženom do visine u iznosu od 2.200.000 dinara, te se zabranjuje tuženom da prima isplatu honorara-novčane naknade i istom raspolaž do visine u iznosu od 2.200.000 dinara". navodi se u sudskom rešenju.

- Svi moji napori u prethodnom vremenu nakon mog teškog telesnog povređivanja u rijalitiju "Parovi", da se ova stvar sa Nenadom uz posredovanje Hepi televizije reši na odgovoran i ljudski način, nisu dali nikakvog rezultata. Nenad je odbio bilo kakvu mogućnost dogovora, a sa "Hepija" su rekli da oni nemaju ništa sa tim i da ih moj slučaj uopšte ne zanima. Kako je sud utvrdio da Nenad nema prebivalište, da mu je jedina poznata adresa boravišta adresa "Hepi" televizije, da je Nenad bez zanimanja, imovine i zaposlenja, sud je doneo odluku - privremenu meru kojom je Nenadu zabranjena isplata honorara koju dobija u rijalitiju "Parovi" dok traje suđenje. Fokusiran sam isključivo na svoj oporavak , da mogu opet da stanem na svoje noge i vratim se normalnom životu i svojoj profesiji - potvrđuje Brendon.

Ova privremena mera važi do pravosnažnog okončanja ovog spora.

Izvor: telegraf

 

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari