Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

Fotografija koja se munjevito širi društvenim mrežama: Način na koji se Ketrin Zita-Džons pozdravlja sa svekrom sve zbunio

Insajder | 13.11.2017 - 11:34 | 4520 puta pročitano

Jedna od najlepših holivudskih glumica već 17 godina je u braku s Majklom Daglasom, a poznato je da se ona odlično slaže s njegovom porodicom. Niko nije očekivao da se baš ovoliko dobro slažu.

Ovog vikenda, Ketrin i Majkl bili su se na porodičnoj proslavi, a Ketrin je svog 100-godišnjeg svekra pozdravila i više nego srdačno. Na gala večeri u Los Anđelesu susrela se cela familija Daglas.

Velška lepotica za tu je priliku obukla plavu svilenu haljinu koja je sezala do kolena, a iskombinovala ju je uz crne sandale s visokom potpeticom.

Ketrin (48) je na večeru stigla u društvu svog supruga Majkla (73) i njegovog 38-godišnjeg sina Kamerona.

 

Ugledavši svog svekra, 100-godišnju filmsku legendu Kirka Daglasa, Ketrin mu je prišla i poljubila - ni manje ni više - u usta, a tu su scenu zabeležili brojni fotografi koji su se našli na glamuroznom događaju. Razumljivo, u samo nekoliko sati obišla je celi svet, a komentari ne prestaju da pljušte. Da li je reč samo o nespretnom trenutku ili nameri, ostaje nepoznato, ali činjenica je da Ketrin gaji srdačne i tople osećaje prema roditeljima svog supruga. Svoju svekrvu En Daglas glumica je pozdravila toplim i čvrstim zagrljajem.
Majkla i Ketrin deli čak 25 godina razlike, ali to im nikada nije predstavljalo problem. Bračne su zavete razmenili pre 17 godina, prebrodili su njenu borbu s bipolarnim poremećajem, njegov rak grla, a podigli su zajedno i troje prekrasne dece, biološku decu Kari i Dilana, kao i njegovog sina Kamerona kog ima iz braka s Dijandrom Luker.

Izvor: espreso

Podelite sa prijateljima
Kommentari