Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

DARKO UHVATIO ANU U PREVARI: Ljubavnik oženjen, ima dvoje dece

Insajder | 13.01.2018 - 15:20 | 6284 puta pročitano

Prema tvrdnjama izvora pomenutog lista, Ana je prije više od pola godine uplovila u vezu sa jednim biznismenom. Budući da je Sevićkin ljubavnik oženjen, njegova supruga je za sve saznala i dokaze dostavila Darku, koji je odlučio da se razvede.

– Ana Sević upoznala je biznismena letos u diskoteci Trokadero u Budvi i od tada su u vezi. on je biznismen i ima veze i uticaj, i preko njega je uknjižila stan na svoje ime, koji je kupljen, logično, od Darkovih para. Lazić je poklekao i pristao da nekretnina bude na ime supruge jer ga je ubeđivala da je to najbolje za njihovo dete i da je on problematičan, sklon provodu i kocki. Ana se zbog čestog Darkovog odsustva, skandala koje je pravio, aferama sa starletama i pros*itutkama u tom braku osećala usamljeno i izgubljeno. Zgodni i imućni biznismen, kog je upoznala u Budvi obasipao ju je pažnjom, poklonima i komplimentima i logično je da je pala na njega. Jedini problem u toj vezi bila je činjenica da su oboje u braku, a pomenuti gospodin ima dvoje dece – priča sagovornik Sveta blizak paru i otkriva kako je u stvari došlo do razvoda Darka i Ane:

– Ljubavnikova supruga saznala je za njegovu aferu sa Anom. Videla je njihove prepiske i sve sačuvala u svoj teleofn. Ogorčena i očajna što joj se brak i porodica raspadaju, kontaktirala je Darka i njegovog kuma, koji su tada bili na Kopaoniku. Sjela je sa njima i plakala, rekla je Darku da je Sevićka uništila njen brak, porodicu, da će odvojiti oca od dvoje djece. Darko ju je saslušao i odmah pozvao Anu. Rekao joj je da njihov brak više nema nikakvog smisla, da su oboje nesrećni i da više ne želi da živi sa njom – završava izvor.

Nakon što je Darko donio odluku o razlazu zbog svega što mu je rekla supruga Aninog ljubavnika, Sevićka je pozvala svog dečka i saopštila mu šta je njegova žena uradila. On je pobijesnio, prijetio supruzi i taj brak je sada u procesu razvoda.


Kako tvrdi izvor Sveta, sve ovo se izdešavalo u posljednje tri nedjelje, a dokaz da Ana i Darko više nemaju nikakav odnos jeste činjenica da novogodišnje i božićne praznike nius proveli zajedno. Ana se zabavljala po Crnoj Gori, a Darko je nastupao po Srbiji.


Njihovo posljednje zajedničko pojavljivanje bilo je na koncertu Adila Maksutovića 24. novembra. Tada je d

Tokom braka, koji je trajao četiri godine tabloidi su imali pune ruke posla zahvaljujći Ani i Darku. O njemu se pisalo da konstantno vara ženu sa starletama, igračicama, pjevačicama…


Prošle godine saznalo se za njenu aferu sa Acom Lukasom, a u javnost su dospjele čak i poruke koje mu je navodno slala.


Posljednji u nizu skandala jeste snimak na kom se vidi kako Darko šmrče bijeli prah.

Izvor: cure.ba

Podelite sa prijateljima
Kommentari