Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

Cecina snajka je PRODAVALA ŽIVINU PO PIJACAMA, ali sad njen otac poručuje: Veljko će morati da nauči da čerupa piliće ako planira da mi postane zet

Insajder | 12.02.2018 - 11:54 | 2535 puta pročitano

- Veljko je nedavno upoznao majku s Bogdanom. Ona se postidela kada je ugledala Cecu, ali se ubrzo opustila. Pevačica se oduševila njenom neposrednošću. Posebno joj se dopada to što je vredna i što pomaže roditeljima u porodičnoj firmi. Ceca to izuzetno ceni i zato je Veljku poručila da pazi kako se ponaša, budući da zna da je njen naslednik veliki zavodnik - priča naš izvor.

- U emotivni život svoje dece i njihove izbore se nikad nisam mešala, niti sam to javno komentarisala. Iako su mladi, oni odlično znaju da sam tu da im pomognem ako za tim ima potrebe. Mogu da kažem samo da je Bogdana kulturna, lepa i vaspitana devojka koja dolazi iz domaćinske porodice, što mi je izuzetno drago.

Otkad je u vezi s Ražnatovićem, Bogdana Rodić tražila je od roditelja da radi kancelarijski posao na njihovoj porodičnoj farmi. Stidljiva je i momka još nije pozvala kući iako on svakodnevno zbog nje ide u Titel.

Veljko Raznatovic se toliko zaljubio u košarkašicu Bogdanu Rodic da ne izbija iz njenog rodnog Titela! Sin Cece Raznatovic zbog nove devojke svaki dan ide u ovo vojvođansko mesto, jer ona ne želi da dolazi u Beograd zbog pažnje medija.

Međutim, ona je stidljiva, pa Veljko još nije prenoćio u kući Rodića, već se s devojkom sastaje po kafićima u Titelu. Ali tu nije kraj ove sage. Prema rečima meštana, atraktivna brineta je prestala da prodaje na pijaci otkad je počela da se zabavlja s Ražnatovićem i zatražila je od oca da je premesti u kancelariju! 

Izvor: espreso

 

 

 

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari