Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Vijesti dana > Detalj

Vijesti dana

“Ares” u Vranju pokosio dilere narkoticima i oružjem, ali i jednog pedofila

Vijesti dana | 17.07.2017 - 10:38 | 127 puta pročitano

Policija u Vranju uhapsila je B.G. zbog nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je kod osumnjičenog pronašla oko sedam i po kilograma marihuane spakovane u 13 paketa, a na parceli pored porodične kuće u plasteniku pronađeno je  19 biljaka marihuane.

N.S. (1959) uhapšen je zbog nedozvoljene proizvodnje, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronašla  lovačku pušku ručne izrade i polu-automatska pušku, za koje ne poseduje odobrenje izdato od strane nadležnih organa. Takođe pronađena je i lovačka puška sa oružnim listom na drugo ime i 22 metka.

U Vranju je uhapšen i S.A. (1968) zbog nedozvoljene proizvodnje, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog, policija je pronašla dve puške, dva pištolja i 669 komada municije različitog kalibra, za koje nije posedovao odobrenja nadležnog organa.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, precizirao je da je ukcija usmerena na suzbijanje kriminala , pre svega trgovine narkoticima.

U okviru akcije „Ares“ u Srbiji je za vikend uhapšeno 360 osoba, otkrivene tri laboratorije za prozvodnju marihuane, zaplenjeno 167 kilograma narkotika i veća količina oružja.

Milan Zdravković

Izvor: jugmedia

 

 

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari