Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Sport > Detalj

Sport

Ana Ivanovic sutnula Paunica zbog ruznih izjava u novinama!

Sport | 24.10.2013 - 07:12 | 831 puta pročitano

Ana Ivanović raskinula je vezu sa košarkašem Ivanom Paunićem posle njegovog pisma upućenog medijima.

Srpska teniserka navodno je razočarana ponašanjem košarkaša Fuenlabrade, koji je na sve načine pokušavao da plasira u javnost informacije o njihovoj vezi, a kap koja je prelila čašu je pomenuto pismo u kom Paunić krivi medije da su mu od života napravili pakao.

Srpski košarkaš je pokušao da izvadi stvar tako što se u pismu izvinio Ani i njenoj porodici, ali to ipak nije bilo dovoljno da mu jedna od najlepših teniserki oprosti. Umesto toga, samo nekoliko sati posle saopštenja dobio je "pedalu" od Ane Ivanović.

"Želim da uputim još jedno veliko izvinjenje pre svega Ani i njenoj porodici što su prethodnih dana morali da čitaju stvari o mojoj prošlosti koje nemaju veze sa istinom. Uvek ću hodati uzdignute glave zbog svega što sam u životu uradio i ničeg se ne stidim", napisoa je Paunić.

Ivanovićeva navodno sumnja da je saopštenje njenog sada već bivšeg momka samo marketinški pokušaj da njihova veza dobije na popularnosti.

"Ne znam kako, ali nigde se u prvi plan ne stavlja činjenica da sam zvršio osnovnu i srednju školu, dva fakulteta, da kod kuće imam preko 80 diploma i medalja, da sam u osnvnoj i srednjoj školi bio najbolji sportista, da sam uvek sa ponosom i velikim motivom nastupao sa reprezentacijom Srbije.Ne znam zašto se u javnosti stvara slika da se čitava moja karijera odslikava kroz vezu sa nekiom starletom ili pevačicom. Pa ja više od polovine tih devojaka sa kojima sam navodno bio u vezi  i ne poznajem niti znam ko su", istakao je Paunić.

 

                                                                                                               Izvor: Press

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari