Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Zanimljivosti > Detalj

Zanimljivosti

Željko Joksimović povredio koleno vežbajući za Evrosong

Zanimljivosti | 06.05.2012 - 20:00 | 722 puta pročitano

Popularni pevač i predstavnik Srbije na pesmi Evrovizije - Željko Joksimović učestvovao je u karaoke šou-programu koji je organizovan u Tržnom centru „Ušće“. Pevačko nadmetanje organizovano je u susret Evroviziji, a Željko je ispričao kako se priprema za Evrosong, kao i to da će od rezervnih evrovizijskih pesama uskoro nastati album.

- Pripreme su skoro gotove. U poslednjih mesec dana naporno sam vežbao, kao i moj tim. Nedavno sam povredio koleno, pa nisam mogao da radim sve vežbe, ali sam radio dosta. To je karantin u koji smo ušli i ja i moj tim i skoro smo spremni za nastup. Ne bih mogao baš da opišem kako se osećam pred ovo takmičenje, ali ja volim Evroviziju i radujem se učestvovanju na njoj. Očekujem da ćemo pobediti, ali neću biti razočaran ako se to ne dogodi. Ukoliko pobedimo, to neće proći bez velikog slavlja i fešte. Spremio sam 12 pesama za Evrosong, od kojih smo odabrali „Nije ljubav stvar“, tako da će se ostatak pesama naći na mom sledećem albumu, koji planiram da izdam posle takmičenja - rekao je Željko Joksimović za „Blic“.

Željko je veoma poznat po velikom broju fanova na Tviteru i Fejsbuku. Ipak, u poslednje vreme nije bio toliko zastupljen na socijalnim mrežama.

- Bio sam aktivan na socijalnim mrežama koliko sam mogao i koliko mi vreme dozvoljava, ali sam u kontaktu sa obožavateljima. Imaću više vremena kada se završi takmičenje. Odmor planiram na leto, ali je sada prerano da se govori o destinaciji, sve u svoje vreme - rekao je Željko Joksimović.

Izvor : Blic

Podelite sa prijateljima
Kommentari