Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

ĆERKA SINANA SAKIĆA OPLELA PO LUNI I ANABELI: Muž je nije dovoljno TUKAO

Insajder | 10.12.2017 - 10:23 | 1164 puta pročitano

- Došla sam do zaključka da je ova Luna i dobra kakva joj je majka bez imalo stida i srama. Znači, zar je teško reći: "Luna, sačekaj da čovek reši svoju situaciju i, brate, napadaj ga". A ne, "jao pa ljubav se desila, pa ovo, pa ljudi oni se vole... Ja tu vidim ljubav...". Halooo, neka joj neko objasni da je nečiji brak svetinja kakav god bio ili u kakvom god haosu bio dok se ne završi! - napisala je Sinanova ćerka i dodala:

- Ah, da, zaboravila sam da je njen sadašnji muž isto bio zauzet, verovatno je bio "nesrećan". Ipak je ona imala težak život, dete razvedenih roditelja, pa rat u kom je ona bila jako aktivna, pa muž je mlatio, očigledno ne dovoljno jer naučila ništa nije kad je već trpela i tako otimala tuđe muškarce.

Đulkica je istakla da je na strani Kristine Kockar i da je podržava jer je i njena životna priča takva.

- A druga stvar, Kija. Neću da komentarišem. Možeš da učiš od nje draga šta znači biti dama kulturna sa manirima jer džabe ti kilogram šminke i dobra odeća kad nemaš grama mozga. Uči od drugih, veruj mi pametnija si kada ne komentarišeš ljubav, jer nemaš pojma šta to znači. Da znaš nikada ne bih podržala propast i ne možeš sreću graditi na tuđoj nesreći nikada! Kija je postupila baš kako bih i ja, ušla da bi stao pred mene i da je mali milion Luna on će nju da zaštiti i pitanje je vremena kada će se njoj vratiti. Živi bili pa videli. Uostalom jedna od mojih životnih priča - zaključila je Đulkica.

Izvor: informer

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari