SVI SPREMAJU ŠUŠKE ZA SVADBU DECENIJE: Ako čujete koliko će ĐANI dati para Priji i Filipu ŠOKIRAĆETE SE
Folk pevač Radiša Trajković Đani sa nestrpljenjem očekuje svadbu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, a sada  je odlučio da otkrije i šta će pokloniti mladencima.

“Pokloniću im 200 eura! Od mene toliko, a bog će im dati više! Oni su moja familija i jedva čekam svadbu. Biće to dobra gozba, a pored žene i dece vodim tatu i mamu. Biće pun autobus nas, Trajkovića. Sigurno ću i zapevati tamo. Prija je godinama jevala na veseljima moje dece i zadužila me je”, ističe Đani.
Po gradskim kuloarima godinama se spekulisalo kako je Đani dao novac Aleksandri Prijović da ugradi silikone.
“Moram se pohvaliti da sam prvi pozvan na svadbu Prije i Filipa. Šala je da sam Aleksandri platio silikone, ali su mnogi to ozbiljno shvatili. Poznajem je otkad je bila klinka i uvijek sam je volio kao pjevačicu.
Ona je super drug i drago mi je što će se udati za Filipa jer je on sjajan dečko”, kaže Đani i ne krije da je primijetio da se Aleksandra promijenila od kada je postala popularna.

“Prija i ja imamo odnos kakav smo imali i pre nego što je postala poznata. Ipak, mislim da treba da se promijeni prema džukelama, a vidim da je to već donekle i uradila. Ona je zaslužila svoju poziciju na
estradi i treba da pokaže zube nebitnim ljudima”, kaže folker.

Budući da svaki slobodan trenutak koristi kako bi putovao sa porodicom, Đani je odlučio da otkrije
zbog čega mu mnogi ne vjeruju da je bio na nekim od svjetskih poznatih destinacija.

“Obožavam da idem na ozbiljna turistička mjesta, kao što je na primjer jezero Garda u Italiji.
Tamo retko ko ide, a kada su me na Gardi vidjeli neki bumbari, pitali su me kako je moguće da
sam i ja došao da posjetim to jezero. To me je iznerviralo, pa sam im odgovorio: “Šta je bilo, je l’ ja nemam facu za Gardu?”


Izvor:penkalo.online

Nazad na pregled