KRISTINA KOCKAR TRUDNA?! Njeno stanje evidentno, sada se postavlja JEDNO PITANJE! Ovo je NJENA REAKCIJA
Kristini Kiji Kockar danas ponovo nije bilo dobro, pa je povraćala, a od nje se ni u jednom trenutku nije odvojila Zorica Marković. Pevačica pruža potpunu podršku Kockarevoj od trenutka kada je ušla na luksuzno imanje.

Kockareva je i danas imala problema sa stomakom, a pevačica se zaista zabrinula
za njeno evidentno loše stanje, pa joj je nudila hranu.

– Sinoć sam povratila kiselinu. Samo mi je krenulo. Ne mogu ništa da jedem.
Non-stop me stomak boli, malaksala sam. Fizički mi nije dobro, nije do psihe.
Znam kad je od stresa, a sad mi konstantno nije dobro, fizički nije u redu –
rekla je Kristina.

Inače, na društvenim mrežama se uveliko povela polemika i postavlja se pitanje o Kijinoj trudnoći, a simptomi koje ima apsolutno idu u prilog tvrdnji. Međutim, Kristinini fanovi, a i objektivni gledaoci ipak odbacuju ovu mogućnost kao malo do nimalo verovatnu.
– Moraš na silu nešto da pojedeš. Probaj. Ako hoćeš, ja ću neku supicu da ti spremim – nudila je Markovićeva svoju prijateljicu.
Kija je odbila hranu, a zatim su njih dve krenule u pab, gde je Kristina sa Zoricom podelila nove detalje iz braka sa Slobodanom Radanovićem.
– Prošlog leta je Slobodan četiri puta išao na more, a ja samo jednom, nisam mogla da izdržim. Najbolje se osećam zimi, tad uopšte nemam problem – rekla je Kija.
Kockareva je nastavila priču, pa se dotakla i snova koje je sanjala poslednjih noći. Ovo je veoma zanimalo Zoricu, pa se njihov razgovor odužio.

Izvor: regionalnevesti.com❮ Nazad