ŽANDARMERIJA U POTRAZI ZA NESTALOM PORODICOM ĐOKIĆ: Obilaze teren oko Moravskog Bujmira, helikopter nadleće celo područje KURIR
Porodica Đokić, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija, nestali su bez traga negde na potezu od Moravskog mosta ka Aleksincu.

Kako se saznaje prema poslednjim informacijama njihovo kretanje je rekonstruisano do ove lokacije, a onda se tu, na potezu od svega oko tri kilometra, svaki trag gubi.

Goran, Gordana i Lidija 26. septembar proveli su u Moravcu kod Goranove majke. Tu su došli kako bi pravili zimnicu. Tokom dana čuli su se sa rođacima, Gordana je pričala sa svojim bratom Novicom i sve je delovalo sasvim normalno. U ponoć su iz Moravca krenuli ka svom stanu u Aleksincu, međutim, po do sada poznatim informacijama, do tamo nisu stigli.

Sigurnosne kamere poslednji put su ih snimile u 00.10 kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca.

Žandarmerija i vatrogasci trenutno pretražuju deo oko Moravskog bujmira kako bi našli porodicu Đokić iz Aleksinca koja je bez traga nestala u nedelju.

Pripadnici Žandarmerije zalaze u njive, vrtače, razne šumarke. Oni, podeljeni u timove pretražuju okolinu Moravca i okolnih sela, s posebnim fokusom na priobalje reke Južne Morave. Pretražuje se deo nedaleko od Moravskog Bujmira na kojem reka pravi najveći meandar.

Žandarmerija koja je podeljena u manje grupe silaze do same reke, ali pregledaju i okolne šumarke, polja, vrbake, kukuruzišta u nadi da će biti pronađen neki trag koji bi ukazao gde su Đokići.

Za sada je ispitano desetak ljudi u policiji i na desetine s kojima su Đokići bili u kontaktu poselednjih dana.

U potragu su ukljućeni i kvadovi koji pretražuju teren, a opsežnu policijsku akciju prati i helikopter MUP Srbije koji nadleće celo područje.

Policija je juče pretraživala i Bovansko jezero, kao i stan nestale porodice.

Podsetimo, porodica Đokić, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija (25) nestali su u nedelju posle ponoći kada su se iz Moravca vraćali ka svom stanu u Aleksincu.

Negde između mesta Žitkovac i Aleksinac njima se izgubio svaki trag. Od te noći telefoni su im nedostupni, na mreži nisu bili, njihov automobil nije pronađen, stan i porodična menjačnica bili su zaključani, a od njih nema ni traga.

Izvor kurir.rs
Objavljeno: 01.10.2021

❮ Nazad