FANOVI ZABEZEKNUTI: TANJA SAVIĆ PONOVO U SRBIJI I NA NASTUPU SVE ŠOKIRALA VIŠKOM KILOGRAMA
Tanja Savić nekoliko meseci nije bila u Srbiji, jer je sa suprugom Dušanom i sinovima boravila u Australiji.

Ona je tamo uživala, a da se jelo videlo se i po njenim oblinama. Naime, Tanja se malo ubucila što je zabeležio i naš fotograf ispred jednog kluba u kojem je u petak uveče nastupala pevačica.
- Uživala sam u Australiji. Ugojila sam se se, samo sam jela tamo - kratko nam je rekla pevačica jer je kasnila na nastup. Ona je trebalo oko pola sata iza ponoći da počne sa nastupom, a došla je oko dva sata. Interesovalo nas je šta je uzrok ovolikog kašnjenja.
- Kasnim, ništa ne pitajte. Sama sam, nema mi Dušana, nema ko da me požuruje
- poručila je pevačica i utrčala u klub u kojem je pevla.

Iako je kasnila, Tanja je napravila dobru atmosferu u klubu, pa su svi pevali njene hitove. Tanja i dalje živi na relaciji Srbija - Australija, iako je muž nagovarao da se vrate u zemlju kengura.
- On je više da se vratimo tamo, tamo je rođen, tamo je živeo, deca su se tamo rodila... Tako da njih vuče Australija mnogo, a ja sam jedina koja konce vuče za Srbiju, pa ćemo videti ko će na kraju popustiti - priznala je pre nekoliko meseci Tanja.
Ona je tada dodala i da sa kolegama nije u dobrim odnosima, te je za Srbiju vezuje samo posao i porodica.
- Došlo je vreme kada čak ni SMS ne razmenjujemo, ni ništa, bukvalno ništa. Prosto, tako se desilo. Što se mene tiče ja stvarno volim i druženje i moje kolege, ali, nekako, putevi su nam se razišli. Vidim da neke kolegnice koje su se udale, posvetile su se porodici kao i ja, pa moguće da je najviše zbog toga - rekla je tada ona.

Izvor: pulsonline.rs  / Foto TANJA SAVIĆ • VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA
Nazad na pregled