RADA BOLESNA, PADA U NESVEST OD BUKE: Popularna pevačica ima ozbiljan zdravstveni problem
Radmila Manojlović ima poremećaj centra za ravnotežu, zbog čega mora da pije lekove i ide redovno kod lekara

Rada Manojlović ima ozbiljan zdravstveni problem jer joj je poremećeno funkcionisanje centra za ravnotežu! Pevačica zbog ovog problema često pada u nesvest, što joj otežava svakodnevno funkcionisanje.
- Nekoliko puta su mi se desile takve vrtoglavice da nisam znala šta me je snašlo. Par puta sam pala i u nesvest, ali to je, hvala Bogu, sve prošlo. Prvo počne da mi se magli pred očima, i onda u jednom trenutku ništa ne vidim. Tada moram da sednem negde dok to ne prođe. Nekad taj "napad" traje desetak sekundi, a nekad me drži i po nekoliko minuta - iskreno priznaje Rada.
Porodica i prijatelji Manojlovićeve su se uspaničili zbog
ovog problema, pa su je nagovorili da poseti lekara. Nakon detaljnih pregleda, doktori su
joj propisali odgovarajuću terapiju, ali su joj naredili i da izbegava buku, što je zbog njenog posla nemoguće.

- Kad su ti problemi počeli da mi se dešavaju, ja sam kao i svaka druga neodgovorna
osoba celu situaciju pripisivala umoru, nezdravoj ishrani, stresnom načinu života. Pošto sam stalno u nekoj gužvi, trci, frci, nisam imala vremena da odem kod lekara. Iskreno - i mrzelo me je. Međutim, pošto sam videla da se to ponavlja, otišla sam na pregled. Vrlo
brzo su ustanovili šta je problem. Sada uzimam neke lekove, ali su mi rekli da moram da izbegavam buku koliko god mogu - kaže pevačica.

Ona priča
da se zabrinula kako će to izvesti zbog posla, jer je na njenim nastupima preglasna muzika, ali tvrdi da je ipak našla neko, kakvo-takvo, rešenje.
- Privatno potpuno izbegavam bučna mesta, a i kada radim, trudim se da nisam pored zvučnika. Na svoje nastupe nosim čepove za uši, pa se na taj način čuvam. Šta ću, moram. Kada se sve bude vratilo u normalu, najlakše će mi biti da se ratosiljam te zaštite za uši.
Rada je juče objavila novu pesmu "Lavlje krzno", koju je snimila u duetu sa mladim
reperom Leonom. Numera je naišla na odlične reakcije, a Manojlovićeva veruje da će ovaj singl biti veliki hit.


Izvor: informer.rs / Foto Publicrn
 
rn
 


Nazad na pregled