NE MOŽ' DA POSTIGNE! Miki i Bane KRE*U NADEŽDU NA SMENU
Miki Đuričić i njegov najbolji prijatelj Bane Čolak
naizmenično imaju seks sa Nadeždom Biljić u Zadruzi!  


Kada je pčelar iz Kupinova poželeo da ponovo privede folk pevačicu u njihov štek, ona ga
je ljubazno odbila uz obrazloženje da je već zadovoljila strasti sa reperom sa kojim se smuvala kad je ušla u rijaliti. 

Mikiju se očigledno osladila akcija sa Nadeždom, pa joj je u sredu ponudio da nastave
tamo gde su stali, ali mu je ona rekla da je upravo imala seks sa Banetom u spoljnom ve-ceu.

- Ajde da se je*emo - bez imalo ustezanja rekao je Đuričić pevačici, na šta mu je ona hladno priznala da je upravo imala snošaj s njegovim najboljim drugom:
- Ne mogu, malopre sam bila sa Banetom.
Đuričić ju je potom pitao da li ga je vodila u njihov tajni štek, u kom nema kamera, ali mu je ona objasnila da nije, već da su bili u toaletu izvan kuće. 
Miki očigledno nije želeo da vodi ljubav odmah posle prijatelja, pa joj je mirno odgovorio: "Dobro, sutra ćemo!"
Da je Đuričić potpuno izgubio kompas, pokazuje i njegova reakcija na Nadeždinu izjavu da je Bane "pravi izbor za nju" i "najlepši muškarac u rijalitiju".  Ona je, nekoliko sati pošto
je sa pčelarom pričala o seksu, pohvalila Čolaka, na šta je Miki skočio da čestita "srećnom paru".

Kum i kumica
Kad je Nadežda rekla da je Čolak pravi muškarac za nju, Miki ih je izljubio i rekao: "Čestitam, kume, a i tebi, kumice"
- Čestitam, kume, bravo! - govorio je pčelar i ljubio Baneta, a potom se okrenuo ka Biljićevoj: "Kumice, da si mi živa i zdrava!"
I dok cela Srbija s nestrpljenjem prati šta se dešava s novopečenim parom, pčelar iz Kupinova i dalje veruje da snimak njihovog seksa nije otišao u etar. Miki i Nadežda su prvi put vodili ljubav u nedelju, a nikad žešća akcija prekinuta je kad je Đuričić je shvatio da u prostoriji u kojoj su se sakrili ipak ima kamera. 
Istu stvar su ponovili dva dana kasnije, ali su ovog puta promenili mesto, pa je objektiv zabeležio samo Mikijevu golu zadnjicu i Nadeždine podignute noge. Pre ove afere, pevačica, koja je priznala da ima problema sa alkoholom, bila je u vezi sa Čolakom.
Tanja: Želim seks sa Mikijem
Tanja Jovićević je priznala da želi da ima seks sa Mikijem.- U jednom trenutku sam se zaljubila u njega. Pojavile su se emocije koje dugo nisam osetila ni prema kome.
Zajednička interesovanja i poštovanje prerasli su u nešto više. Tačno je da sam poželela i seks da imamo - ispričala je pevačica tokom lažnog poligrafskog ispitivanja, koje je bilo organizovano u sredu uveče u Zadruzi. Đuričić joj je odmah ponudio seks:- Ja nju volim, drugari smo. Pošto smo ljudi u godinama, seksaćemo se posle rijalitija, a ne ovde. 


Izvor: informer.rs / Foto Printscreeen

 Nazad na pregled