Ludački okršaj kraj bazena! Kija počupala Macu pred obezbeđenjem, Sloba odlepio i opasno zapretio
Nakon što je Maca opet rekla Kiji kako "neće imati decu", Kristina je pobesnela i pred obezbeđenjem fizički nasrnula
na nju


Kristina Kija Kockar i Maca Diskrecija već nekoliko dana nisu u dobrim odnosima, a njihova svađa nastavila se i danas kraj bazena. 
Prvo su Ana Korać i Maca imale okršaj kraj bazena, a potom su se posvađale Maca i Kija. Prišla je Diskreciji, koja je zvala obezbeđenje da je skloni, jer "će je udariti".
- Kad udariš nekoga ništa s tim nećeš postići! Opet me danas provociraš s Anom! - vikala je Maca.
- Ti si meni opet danas rekla da neću imati decu - govorila je Kija.
- Malena, ostavi je, ja svakako idem kući pa ću je polomiti - dobacila je Zorica Marković u prolazu.
- Ne mogu da slušam više te vaše priče o je*anju! Nemojte da ja ovde kažem ko koga je*e! - vikao je Lepi Mića, posle čega je ušao u konflikt sa Anom i nastao je totalni haos.
- Ja sam rekla da sam se operisala, nisam rekla da neću imati bebu! Ti vrlo dobro znaš šta si rekla i nemoj sad da se izvlačiš! Ajde, kad si tako jaka, ponovo još jednom to - vikala je Kija, a Maca se sve vreme sklanjala od nje.
- Slušaj me, mozgu jedan. Ti si žensko, ne možeš tako nešto reći ženskoj osobi. Ja razumem da si to rekla u afektu, ti si to ponavljala i rekla kako radiš to jer to mene boli - rekla je Kija.
- Beži od mene! Ajde! Kad me budeš provocirala, uzvratiću ti! - Maca je ostajala pri svome.
- Možeš da mi kažeš da sam ku*va, da je*em za pare, ali ne možeš da mi kažeš da neću moći da imam decu! - besnela je Kija, koja više nije mogla da se sudrži pa je u momentu počupala Macu, i to pred obezbeđenjem!
 Znaš koja ćeš biti? Dvadesta! Jer nijedan normalan čovek ne može da glasa za tebe zbog toga što ti izgovaraš! - govorila je Kija, a obezbeđenje je sve vreme stajalo kraj njih.
- Meni si ti stvarno smešna. Željna si pažnje - rekla je Maca Kiji.
- Nemoj da se smeješ, nemoj da se smeješ, možeš samo da plačeš kad ti ja pričam, jesi čula? - poručila joj je Kija, a onda se i Sloba umešao.
- Je*em li te ja u usta i taj tvoj jezik pogani! Nemoj da te čujem više da si nekog proklela! Odje*i od nje i ti, klošarko jedna! Nemoj da sam te čuo još jednu reč! Baciću te s tom stolicom! Je*em ti ja mamu - vikao je Sloba.
- Ti si još gori debil što se ložiš na nju! - rekao je Kiji, a ona mu je odbrusila: "Ti ćeš da mi kažeš!".

Izvor: telegraf.rs / Foto Printskrin: TV Pink
Nazad na pregled