MNOGI MISLE DA DRAGANA U BEČU UŽIVA U LUKSUZU: Ali ovo je PRAVA istina
Dragana otkriva da ne živi glamurozno i raskošno kao što
svi misle, te da je njen dan poput dana ostalih ljudi. Ona dodaje da je ponosna na to kako su ona i suprug Toni vaspitali djecu, te da kćerki i sinu nije bitna njena popularnost.


Na portalu ‘Blic.rs’ objavljen je intervju u kojem su joj brojni obožavatelji postavili zanimljiva pitanja, a i njeni odgovori su također zanimljivi!
Dragana, poštovanje. Kako izgleda proslava Uskrsa u vašem domu?
Dragi imenjače mog sina, u našoj porodici svaki povod se koristi kao prilika da budemo zajedno, a kada su ovako veliki praznici u pitanju, radost je još veća. Mnogo volim dekorisanje, uljepšavanje doma je moj zadatak kome pristupam sa velikom pažnjom.
Svake godine za Uskrs osvježim svoju kolekciju ukrasa i čitava kuća odiše prazničnom atmosferom. Ono što je meni ipak najbitnije jeste to da je to dan ispunjen smijehom i ljubavlju. I polupanim jajima (smijeh).

Reli vozač iz Beograda
S obzirom na to da ste nedavno dobili za rođendan skupocjeni automobil, da li volite brzu vožnju?
Veliki pozdrav za ljubitelja brzine. I sama volim brzu vožnju, ali više volim udobnost od brzine, te sam stoga mnogo češće na mestu suvozača nego za volanom. Automobil koji sam dobila je zaista fantastičan, ali u njegovim mogućnostima češće uživaju moj suprug i sin. Čak i kada se nađem na mestu vozača, uvek poštujem ograničenja.
Jovan, Kruševac
Moja omiljena pjevačice, interesuje me kako izgleda jedan vaš “sasvim običan dan”?
Ako ste očekivali odgovor ispunjen glamurom i raskoši, bojim se da ću vas razočarati (smijeh). Nisam pretjerani ranoranilac, jer vrlo često ostajem budna do kasno u noć, ali
prvo što uradim kada ustanem jeste da popijem jutarnju nes kafu, provjeravam poruke i mejlove na telefonu, pregledam vesti. Prije nego što legnem, trudim se da pročitam neko zanimljivo štivo ili da pogledam kvalitetnu emisiju na televiziji. Sve ovo, naravno, važi isključivo za dane koje Toni i djeca imaju ispunjene svojim obavezama.

Aleksandra, Zemun
Koliko je vašoj djeci opterećujuće to što imaju poznate roditelje?
Toni i ja smo se trudili od prvog dana da Manuela i Marko rastu okruženi roditeljskom ljubavlju i da ih naš posao nimalo ne optereti. U kući smo mi mama i tata, a ne uspješni biznismen i estradna zvijezda. Baš zbog ovoga, kao i zbog činjenice da su rasli u Beču
gdje ne postoji taj medijski pritisak, oni su potpuno svjesni ko smo i šta smo mi u svom poslu, ali to nimalo ne utiče na njihov život. Zbog toga sam presrećna i ponosna na to
kakve smo divne, pametne mlade ljude vaspitali.

UroŠ, zrenjanin
Pozz, kada ste posljednji put zaplakali i zašto?
Kroz život me je uvijek vodilo srce i uprkos svemu što sam proživjela, nikada nisam
ugušila svoju emotivnost. Uprkos tome što sam zbog toga ranjivija, istovremeno sam ponosna jer vjerujem da s gubitkom te osobine postajemo sve manje dobri ljudi. Suze su, naravno, u tom slučaju, neizbježne. Na sreću, dugo nema situacije zbog koje bih plakala i nadam se da će tako i ostati. Ali zato zaplačem kada čujem za nečiju tužnu sudbinu ili kad pogledam neki tužan film.

Lena, Niš
Imate li drugarice kojima se izjadate ili su takvi razgovori rezervisani samo za supruga?
Čvrsto vjerujem da supružnici moraju biti i najbolji prijatelji. Među nama ne postoje tajne, i on je prvi koji će čuti sve o meni i kome ću se obratiti za savjet, pomoć ili makar samo da
sa njim podijelim neke utiske. Porodica je stub svega, zato je moja sestra Dušica istovremeno neko kome ću se povjeriti.


Izvor: 3-info.club


Nazad na pregled