PRETERALA? Ne možete da zamislite koliko jaja je Katarina Grujić ofarbala
Popularna pevačica Katarina Grujić radila je punom parom na novom albumu, a od napornog rada na pesmama i spotovima koje je snimala svake nedelje odmoriće se za jedan od najvećih hrišćanskih praznika, Uskrs.

Praznike, kako kaže za "Alo!", koristi da bude sa najbližima, a u prethodnih nekoliko
godina odlučila je da nikako ne radi na važne datume.

- Uskrs je jedan od mojih omiljenih praznika i kao mala sam mu se najviše radovala. Postoji neki prelepi osećaj svaki put kada se radi o najvećim hrišćanskim praznicima. Ranije sam svoje poslovne obaveze stavljala ispred svega, ali više nije tako. To je vreme koje treba iskoristiti da budete sa porodicom i da pokažete voljenima da su vam važniji od svega - ističe Grujićeva, kojoj je, kako kaže, omiljena aktivnost za Uskrs kucanje jajima sa sestrićem.
- Za ovaj dan volimo da se okupimo svi i da se takmičimo čije je jaje jače. Najvatreniji u tome je moj sestrić, koji se bezgranično raduje kada me pobedi. Naučili smo ga konačno
da se ne ljuti kada ne odnese pobedu. Dečje radovanje zbog praznika je nešto nedoljivo i preslatko je gledati ga. Bezgranično uživam u tim momentima - kaže Kaća, koja je i ove godine pomogla mami u farbanju jaja i za trepezom.

- Odmalena sam učestvovala u spremanju svega što je potrebno za praznike. Tako je bilo i sada, i iskreno sam uživala u tom poslu. Farbanje i crtanje su mi nešto omiljeno i smatram da čovek treba da učestvuje u tim stvarima, zaboravi obaveze i sve drugo i na trenutak uživa u svemu kao dete. Budući da nas ima mnogo, morali smo da pripremimo oko 200
jaja, što nije mali posao. Zanimali smo se time ceo dan - otkrila je pevačica za "Alo!".


Izvor: alo.rs / Foto Alo!/Dejan Briza
Nazad na pregled