Besni muž (36) NAPRAVIO SAČEKUŠU i ULOVIO ŽENU (39) s 15 godina mlađim ljubavnikom
 


Silno ljubomorni muž oko 2.20 ujutro odlučio je napraviti ‘sačekušu’ svojoj 36-godišnjoj supruzi i mlađahnom ljubavniku, 21-godišnjaku iz susednog sela.

39-godišnjak je već duže sumnjao da ga supruga vara s nekim pa je ljubavnicima
pripremio pravu zasedu. Nakon što je žena po ko zna koji put odlučila duže izbivati iz njihovog doma pravdajući to druženjem s prijateljicama, muž ju je odlučio pratiti.

Učinio je to vrlo diskretno. Te večeri bio im je stalno za petama, a oni nisu ništa sumnjali. Baš oko 2.20 sati ujutro ulovio ih je u „ljubavnom gnezdu“, gdje se njegova supruga već duže sastajala s 15 godina mlađim ljubavnikom. Odjednom je izronio iz mraka i banuo pred njih! Malo je reći da je ljubavni par bio šokiran.
Mlađahni ljubavnik nakon nekoliko sekundi šoka uspio se nekako pribrati i zaključati vrata automobila iznutra. U smrtnom su strahu iz automobila promatrali od bijesa izobličeno muževo lice. Muž je odmah krenuo prema suvozačevim vratima jer je na tome mjestu sjedila njegova supruga. U naletu bijesa i osvetoljubivih misli primio je za kvaku i iščupao bravu suvozačevih vrata. No, u automobil nije mogao.
Kako i dalje nije uspijevao otvoriti vrata, 39-godišnjak je s krova golfa četvorke, inače karavana, iščupao dio metalnog nosača te njime razbio bočna stakla na mjestu suvozača. Staklo je prsnulo po ljubavnicima i unutrašnjosti automobila, a lim se svinuo pod snažnim udarcima.
Srećom, do fizičkog obračuna ipak nije došlo. Supruga je na kraju, na jedvite jade, nekako uspjela primiriti svojeg 39-godišnjeg muža. Rekla mu je navodno da su u automobilu samo razgovarali i da se nije dogodilo baš ništa bludno i razvratno.
No, policija je na kraju ipak morala intervenirati jer je 21-godišnjak odmah otišao u đurđevačku Policijsku postaju te prijavio 39-godišnjaka za oštećenje automobila na kojem šteta, prema prvim procjenama, iznosi oko 5000 kuna.
– Kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je ove sedmice oko 2.20 sati u vinogradarskom predjelu kod Budrovca 39-godišnjak oštetio bravu, lim, krovni metalni nosač i razbio stakla na automobilu oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari – navodi se u priopćenju Policijske uprave u Koprivnici.

Izvor: regionalnevesti.com


Nazad na pregled