NAKON RAZVODA OD DARKA, Ana Sević uhvaćena sa TRI RAZLIČITA muškarca za mesec dana
Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, "Paparazzo Lov"
i ove nedelje donosi nove priče iz života poznatih


Nakon podnošenja zahteva za razvod, Anu Sević su kamere emisije "Paparazzo Lov" nedavno snimile sa novim dečkom. Međutim, izgleda da Ana posle rastanka sa Darkom Lazićem uživa u slobodi, jer je za mesec dana uhvaćena sa tri različita muškarca, a ekskluzivne snimke gledaoci će videti u ovonedeljnoj emisiji.
Rada Manojlović vež duže vreme uživa u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, a izgleda da situacija između njih postaje ozbiljna. Iako se u medijima spekulisala da su raskinuli, Rada je sve te navode demantovala i odvela Harisa u rodno Četereže, što je dovoljan povod da počnu nagađanja da će ovaj par uskoro izgovoriti sudbonosno "da".
Ekipa emisije "Paparazzo Lov" je pre izvesnog vremena prva uhvatila Anastasiju Ražnatović sa novim dečkom, Đorđem Kuljićem iz Novog Sada. Kamere su nastavile da prate ćerku Svetlane Cece Ražnatović, koja je u poslednje vreme bila ili sama, ili sa drugaricama. Da li je Anastasija raskinula sa Đorđem, gledaoci će saznati u emisiji "Paparazzo Lov".
Dok Andrija Milošević radi, njegova devojka Aleksandra Tomić odmara na primorju, a kamere ove emisije zabeležilu su trenutak kada je muvaju drugi muškarci.
Pevačica Aleksandra Mladenović došla je na snimanje jedne emisije u provokativnom izdanju, a dok je pevala svoju pesmu, pokazala je više nego što je želela.
Koji popularni pevač nema manire, ali i još mnogo zanimljivih priloga, videćete u novom izdanju emisije "Paparazzo Lov" u sredu 4. aprila od 21 čas na TV Pink!

Izvor: informer.rs / foto screenshotNazad na pregled